- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм лудаа
Здравейте!
Харесала съм си едно момче ,пишем си от 1 седмица във фейсбук ,не се смейтетой ми иска скайпа.Работи в 1 магазин за телефони и тайййно минах да го видя,с кого си пиша.Онзи ден си писахме ,казах му да ми каже нещо на испански и в превод значеше Имаш много красива усмивка.Това го броя за намек.До тук добре.Имам 3 варианта - 1ви - да го чакам да ме покани да излезем.2ри - аз него. 3ти - да мина край магазина и вече да вляза и да му кажа Здравей
![]()
Вие какво бихте ме посъветвали
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Последното. Но го направи непринудено. Без да го гледаш очаквателно. И все едно си минала просто, защото ти е останало свободно време и ти е шукнала идеята от нищото.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ми зависи от момчето.. може ти да го поканиш а може по някакъв начин да му намекнеш, че искаш да излезеш с него..
Третото.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1ви - да го чакаш да те покани да излезете. Ама до кога ще го чакаш е друг въпрос. Абее най-добре да минеш през магазина, в който работи. ^.^
аз вотвам за 2
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Първоначално написано от GossipGirl89
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
3![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
наркоман нямаш право да пишеш олигофрен боклук педерасПървоначално написано от RoCkSpOt
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
И т'ва с испанския к'во общо има ?Ти верно си луда хахахахах.
Третия вариант е добър, ама го направи като хората![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Kво нападаш момчето, може да си пише къде иска...Първоначално написано от svodnika
По темата- 3тото![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ами има общо щото ,го възприемам като намекПървоначално написано от IseeDEADbodies
значи ,че има надежда.А какво искаш да кажеш с това да го направя като хората
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Първоначално написано от sashko705
Тоз написа една тема, че пуши и край...![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Определено трерият вариянт.Направи го ,защото просто си имала свободно време и си решила да наминеш (:.
Успех
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Точно.Първоначално написано от skandalenn
Да ве, вярноПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Пт. Третото или второто.
awerw♥
Да. След това топката е в негови ръце.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Кво ще го чакаш, да няма да му предлагаш брак. Направо му пиши, че може да минеш през магазина му да го видиш. И като минеш си поговорете, след което можеш да преминеш към втория си план.
Shut up, I wear heels bigger than your d*ck
Първоначално написано от SisiStrange
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
определено 3тото така ще му покажеш,че и ти си заинтересована от него по някакъв деликатен начин...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()