- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм притеснен!
Здравейте приятели! Имам проблем с кожата по тялото. Излезли са ми лишеи по гърба и по гърдите. Ходих на лекар, предписа ми медикаменти и започнах лечение, но ми беше предписан специален шампуан, с който да се мия по тялото и главата. Тъй като аз се миех целия с този шампуан дори и по лигавицата на пениса(главичката) и един ден гледам галвичката ми някак набръчкана.Нито ме боли нито ме сърби, но не изглежда добре, не е както преди гладка и изпъната кожата. И си мисля, че това може да се дължи на шампуана, който ми предписа кожният лекар. Спрях да се мия там с него, но това ми състояние на главичката си е все така вече няколко седмици. Моля ви ако и на вас ви се е случвало нещо подобно бих се радвал на съвет как да го оправя. Благодаря!
Ходи пак на лекар.![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
На колко години си?
Сигурен ли си, че разбойникът просто не се е свил от студа и затова да изглежда набръчкан?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не не се е свила от студа. Това е вече 3-та седмица така. На 18 години съм.