Пак съм аз Преинсталираха ми компютъра и всеки пък като го включех ми излизаше един прозорец с някаква програма за проверка дали е легална ОС на Майкрософт.И ние мислехме че са му сложили легален и всичко си му е наред и накрая ми омръзна и му дадох да провери.Оказа се, че не е легален.Хубаво, кво пък.Досега съм била с фалшив, сега ли да мрънкам.Обаче сега на десктопа ми седи това http://prikachi.com/images/960/4009960L.jpg и не мога с нищо да го махна.Отделно след тая програма като си сложа картинка и след време вече екрана ми става черен и трябва пак да я слагам.Друг въпрос е също, че компа стана невъзможно бавен.Сменях антивирусни и накрая малко се забърза с Касперски и оставих нея.Не знам какво са му правили, но Авирата с която преди беше, като я сложа сега чакам 2 минути да ми отвори Google Chrome, какво остава за другото.На кратко:
1. Какво ще стане ако я оставя тази програма за легализацията с това на десктопа ми?
2. Защо ми се маха картинката от десктопа?
3. Защо компютъра ми стана толкова бавен?Нещо от ОС ли е?В сравнение с преди сега нямам инсталирано почти нищо все още.