- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сини очи и черна коса
Кефи ли ви сини очи и черна коса?Мен лично много ми харесва![]()
И на мен ми харесва, особено за момиче - супер чаровно е. Особено ако кожата е светла.
леко невъзможна комбинация, ако говорим за естествен цвят на очите
хмм да точно ако кожата е светла наистина и много сладко ...
ама не говора за естествен цвят черен..а за боядисване![]()
Познавам едно момиче, което естествено е така, не е с боядисана коса.Първоначално написано от DimovB
Едно момиче от моя клас е със сини очи светла кожа и скоро се боядиса не в черно, ами в много тъмно кестеняво и седи страхотно като снежанка е!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм точно така и ме кефи..ма се чудех дали да не си възвърна русия цвят (знам че не става лесно и не от 1вия път) ( амм и русото много уврежда косата а моята и без това е... бездуми)Вие какво ще кажете ?
ami i moeto ne e to4no 4erno no samo na svetloto se zabelqzva kafqviq ottenukПървоначално написано от marin4itu
a skoro trqbva da se boqdisvam i zatova se 4udq da si vzema li 4erna boq ili ne6to po svetlo..ma mislq da si ostana za 4ernoto :P
мто аз съм такава
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Повече ме кефи черна коса и зелени очи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ммммммммммм ямиииииииииииии
я се скрии...
i an men mn mi haresva takaПървоначално написано от Sissy90
оо да, супер е. аз съм с черна коса и светла кожа, ама с черни очи. представяла съм си колко яко щеше да е, ако бях със сини или зелени..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
много ми харесва,аз съм виждала с естествен цвят на косата и очите ,много е готино и ако косата е праваа
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мн харесвам тази комбинация,винаги съм искала да имам сини очи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И на мен страшно много ми допада тази комбинация![]()
Суетата.Моят любим грях.
Брат ми е с черна коса и сини очи.Рядко срещано е, но не е невъзможноПървоначално написано от DimovB
![]()
Мн ми харесва!!!!!а не като мене тъмно кафява коса и пъстри очи....е очите си ги харесвам щото през лятото са ми зелени,ама със сини ще ше, да е по добре
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Готина комбинация,аз също съм със светла кожа и кестенява коса,а очите ми са зелени.