.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

как да си хвана гадже?

Аз съм момиче на 14 години и досега не съм имала гадже.Нямам богат опит..повечето момичета на моята възраст имат гаджета.Моля ви помагайте..дайте ми предложения какво да правя..Блаагодаря предварително.

Голям фен Аватара на play23
    Остави то да те хване Малко по-сериозно, такива теми има десетки, ако не стотици, търсачка, google...

Цитирай Първоначално написано от play23
    Остави то да те хване
    мхмм.. пък и кво като приятелките ти имат гаджета, а ти не? Нима това е проблем? Просто си по-умна от тях и не тръгваш с първия срещнат
    Каране на колело

като за начало харесай си някой и ела да пуснеш тема кво да праиш оттам нататъка

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    На 14 години си..Правиш им един минет на наборите ти и ще те обичат цял живот.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Като започнеш 1 път няма да можеш да се спреш.. така, че има достатъчно време да си намериш. Намери този който ще ти грабне сърцето, а не да тръгваш с първия срещнат само, за да имаш гадже и ти..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    На 14 години си..Правиш им един минет на наборите ти и ще те обичат цял живот.

Има време. То само ще дойде при теб
    awerw

Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    като за начало харесай си някой и ела да пуснеш тема кво да праиш оттам нататъка
    Харесала съм си едно момче , но не знам какво да правя...??

е добре де разкажи нещо повече.. какви отношения имате.. нещо повече за него.. искаш съвет а нищо не казваш.. още не съм гадателка

Тези неща не се случват когато ги търсиш.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от chio
    е добре де разкажи нещо повече.. какви отношения имате.. нещо повече за него.. искаш съвет а нищо не казваш.. още не съм гадателка
    Амии.. той е рус със сини очи ..от моето училище на същата възраст като мен..почти никакви взаимоотношения ...
    Как да не го харесаш

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

ооо да наистина е много важно това че е рус със сини очи.. това говори много за него.. е ти явно като не го познаваш даже откъде реши че го харесваш.. абе нз аз на 14 години май чаках нали да опозная човека и после чак решавах че го харесвам.. ама нещата явно се променят

ооо да наистина е много важно това че е рус със сини очи.. това говори много за него.. е ти явно като не го познаваш даже откъде реши че го харесваш.. абе нз аз на 14 години май чаках нали да опозная човека и после чак решавах че го харесвам.. ама нещата явно се променят
    ще пусна др тема за това ...заебете за тоя една фр го написа...(ще я обия..)

(този път съм аз авторката)Значии..всичко започна когато бях в предишното ми училище ..той беше нов ученик..Опознах го като следях какво говори и как се държи и т.н. не сме си говорили много..От тогава до сега (това беше преди около 6 месеца)..като го видя и сърцето ми започва да бие силно..незнам какво да направя да му кажа ли ,но той сиг не ме харесва..как да го омая...?

еми не е много добра идея да отидеш и да му изтресеш че го харесваш.. намери път към него .. станете приятели или поне си общувайте и това предприеми нещо повече

Трябва да имаш гадже само, защото е модерно?! Екстра ..

Питай приятелката, тя явно ги разбира.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Питай приятелката, тя явно ги разбира.
    Aма т'ва преди да я Обиеш ОМГ

Не, сериозно - направи я посредник - тя го следи дълго време, стават по-близки и накрая приятели, пита го кого харесва и евентуално му казва, че ти е симпатичен и оттам нататък се оправяйте Аз така разбрах, че едно момче НЕ ме харесва (да се гръмне, дреме ми )

anonymous708973
    Guest
    Чети, момиче, чети. Интернет е неизчерпаем извор на информация. Търси проблеми, сходни на своя, намирай решения и ги прилагай. Разбирай какво действа и какво - не. С времето ще се научиш и когато се обърнеш назад, ще се смееш.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    (този път съм аз авторката)Значии..всичко започна когато бях в предишното ми училище ..той беше нов ученик..Опознах го като следях какво говори и как се държи и т.н. не сме си говорили много..От тогава до сега (това беше преди около 6 месеца)..като го видя и сърцето ми започва да бие силно..незнам какво да направя да му кажа ли ,но той сиг не ме харесва..как да го омая...?
    Вижте се само двамата и му покажи,че го харесваш някак си,но не му го казвай директно.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Чети, момиче, чети. Интернет е неизчерпаем извор на информация. Търси проблеми, сходни на своя, намирай решения и ги прилагай. Разбирай какво действа и какво - не. С времето ще се научиш и когато се обърнеш назад, ще се смееш.
    Не, повечето са тук, защото е мн по-лесно да ти напишат рецептата за гадже без ти сам да си напрегнеш мозъка...А то няма рецепта - на едни едно им харесва, др имат други интереси и т.н. Похватът при едни върши работа, при други - не и интернетът може да ти свърши работа колкото да висиш по форумитее и да потърсиш във Википедия кой е Петър Берон, но не може да ти даде представа как да се целуваш, прегръщаш, да разбереш дали някой те харесва, как да хванеш гадже и др. неща - то си се осеща (с малки изключения) всичко друго се развива на базата на опит и грешки и ако тя самата не опита без помощ - няма кой друг да го направи вместо нея А иначе да използва приятелката си, за да разбере е най - лесно

късмет

Супер фен Аватара на gabsit000
    с един ритник м/у краката и е свален

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си