- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лок моля. :)
Чак пък никакво звучи доста странно ...
С други момичета изпитваш ли си удоволствие от секса? Ако да, значи момичето е твърде широка и затова го няма триенето, от което идва и удоволствието.
Е как така? Винаги ли е било така с предните ти приятелки (ако си имал такива)? Поне не ти ли доставя удоволствие това, че на нея й е готино? Не бъди егоист.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ми кефиш ли се на момичето? не говоря да я обичаш и т.н. говоря да й се кефиш физически да те привлича, възбужда и така нататъка.. а и също е важно тя кво прави ако си стои и т.н. смисъл ако е пасивна и нищо не прави и чака ти да правиш всичко.. абе зависи от много фактори
Предполагам че доста са те били в училище... Нищо не си тренирал никога нали. Почни да тренираш .. Ще ти се дигне тестостерона , агресивността , желанието за ебане най-вече .. Друго решение няма според мен
Спри да мислиш за баба си ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
O.o такъв проблем при мъжкия пол не бях чувала !! Доста жени не изптват удоволствие (чак след месец,два) ,но при мъж ?!!?? Тя привлича ли те ,желаеш ли я??
so sad ...
Пробвай с момчета!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
точно щях да го напишаПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
еми поговорете.. сподели й.. променете нещо .. не бях чувала момче да няма желание за секс.. да не говорим за удоволствие..
Поговорете си, дискретно намекни да се раздвижи малко, да освободи първичното в себе си. Да ти показва, че те желае и прочие, и прочие. Предполагам схвана идеята - секса се случва и в главата, залагам, че на теб ти е нужна малко повече страст от нейна страна.![]()
...
То вярно, че на 18 се сцепвах, ама все пак на моменти всичко писва. Трябва ти малко време нищо повече.
ами ако е много широка приятелката ти може от това да е ..
1. Имаш малка пишка.
2. Приятелката ти е твърде широка.
3. Пробвайте различни ъгли на проникване.
Възможно е, че правите секс твърде често и не успяваш да си го "поискаш".
Също така, ако тя винаги е пасивна - удоволствието от това е малко, нека научи нови неща.
ПП относно това, дали тя е широка - ако е така, нека тя легне настрани, с краката 1 до друг ти заставаш на колене зад нея, точно до дупето и - така тя си е с краката 1 върху друг и е плътна независимо от това дали го иска или не.
Друг вариант е тя да легне по корем и така да и го вкараш. И в 2те пози - с правилен ъгъл ще и натискаш на правилното място, което ще я кара да лудва. Както и разбира се, че на теб ще ти е по-плътно.
Успех!
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!