.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Лок моля. :)

ЛОК!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Чак пък никакво звучи доста странно ...
    С други момичета изпитваш ли си удоволствие от секса? Ако да, значи момичето е твърде широка и затова го няма триенето, от което идва и удоволствието.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Е как така? Винаги ли е било така с предните ти приятелки (ако си имал такива)? Поне не ти ли доставя удоволствие това, че на нея й е готино? Не бъди егоист.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

ми кефиш ли се на момичето? не говоря да я обичаш и т.н. говоря да й се кефиш физически да те привлича, възбужда и така нататъка.. а и също е важно тя кво прави ако си стои и т.н. смисъл ако е пасивна и нищо не прави и чака ти да правиш всичко.. абе зависи от много фактори

Предполагам че доста са те били в училище... Нищо не си тренирал никога нали . Почни да тренираш .. Ще ти се дигне тестостерона , агресивността , желанието за ебане най-вече .. Друго решение няма според мен

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Спри да мислиш за баба си ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

O.o такъв проблем при мъжкия пол не бях чувала !! Доста жени не изптват удоволствие (чак след месец,два) ,но при мъж ?!!?? Тя привлича ли те ,желаеш ли я??
    so sad ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пробвай с момчета!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Спри да мислиш за баба си ?
    точно щях да го напиша
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    ми кефиш ли се на момичето? не говоря да я обичаш и т.н. говоря да й се кефиш физически да те привлича, възбужда и така нататъка.. а и също е важно тя кво прави ако си стои и т.н. смисъл ако е пасивна и нищо не прави и чака ти да правиш всичко.. абе зависи от много фактори
    Да тя е пасивна и ми е първата на мен..но я обичам и ме привлича сексуално.

Цитирай Първоначално написано от Korlash
    Предполагам че доста са те били в училище... Нищо не си тренирал никога нали . Почни да тренираш .. Ще ти се дигне тестостерона , агресивността , желанието за е**не най-вече .. Друго решение няма според мен
    Ходя на фитнес 4 пъти седмично..

еми поговорете.. сподели й.. променете нещо .. не бях чувала момче да няма желание за секс.. да не говорим за удоволствие..

Поговорете си, дискретно намекни да се раздвижи малко, да освободи първичното в себе си. Да ти показва, че те желае и прочие, и прочие. Предполагам схвана идеята - секса се случва и в главата, залагам, че на теб ти е нужна малко повече страст от нейна страна.
    ...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    То вярно, че на 18 се сцепвах, ама все пак на моменти всичко писва. Трябва ти малко време нищо повече.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    еми поговорете.. сподели й.. променете нещо .. не бях чувала момче да няма желание за секс.. да не говорим за удоволствие..
    Първо имам желание за секс..и второ казал съм и че не изпитвам удоволствие...просто не знам какво става..от френска всичко е ОК..ама от секса..

ами ако е много широка приятелката ти може от това да е ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    1. Имаш малка пишка.
    2. Приятелката ти е твърде широка.
    3. Пробвайте различни ъгли на проникване.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    1. Имаш малка пишка.
    2. Приятелката ти е твърде широка.
    3. Пробвайте различни ъгли на проникване.
    1.Не си познал
    2.За това не знам може би..

Възможно е, че правите секс твърде често и не успяваш да си го "поискаш".
    Също така, ако тя винаги е пасивна - удоволствието от това е малко, нека научи нови неща.

ПП относно това, дали тя е широка - ако е така, нека тя легне настрани, с краката 1 до друг ти заставаш на колене зад нея, точно до дупето и - така тя си е с краката 1 върху друг и е плътна независимо от това дали го иска или не.
    Друг вариант е тя да легне по корем и така да и го вкараш. И в 2те пози - с правилен ъгъл ще и натискаш на правилното място, което ще я кара да лудва. Както и разбира се, че на теб ще ти е по-плътно.
    Успех!
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си