.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

не ми вярва

здравей те искам да ви попитам как да накарам приятелят ми да вярва повече на мен отколкото на неговите приятели защото наскоро един от неговите приятели му каза че ме бил видял с друго момче но това изобщо не е вярно а той повече вярва на него отколкото на мен какво да направя за да му докажа че не го лъжа аз моля ви дай те ми някакъв съвет

ами всичко си идва с времето.. доверието се печели няма как.. гледай да не го разочароваш и му покажи кво значи за теб .. не бъди някаква дръпната.. той не може да гадае какво ти е в главата.. покажи му че той е твоето момче и няма да се съмнява в теб

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Нищо не можеш да направиш, за да го накараш да мисли по друг начин. Поговори с тъпите му приятели и ги питай защо го правят.. какво против теб имат.
    Просто се надявай да не се повтаря.. и все пак бъди по-внимателна

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

ами ние ходим от 4 години и разликата ни е голяма той е с 9 години по - голям от мен, но за тези четири години той винаги е защитавал приятелите си вместо мен а относно неговите приятели мисля че точно това ги е яд че ние ходим от доста време и каквото и да става ние сме заедно

опааа вие сте доста време заедно.. 4 години си е доста време.. странно защо ти няма доверие.. а приятелите няма за какво да завиждат, ако са му приятели трябва да се радват за вас..ами за да не говорят приятелите му глупости ги спечели на твоя страна някак си .. и няма да има проблеми повече .. не се опитвай да го делиш или отдалечаваш от приятелите му.. и всичко би трябвало да е наред

ами аз няма как да ги спечеля защото те излизат само мъжка компания и никой не води гаджето си. А пък и той винаги ме е ревнувал може би защото аз съм на 17 а той на 26 год. Аз дори спрях да излизам с приятелите си заради него защото той сега работи в софия и не искам да му давам поводи

ами то не е хубаво да си зарязваш приятелите принципно.. а за другото не е нужно с всички наведнъж да излизаш.. когато си с него и някой от неговите приятели е с вас.. се постарай да го привлечеш на твоя страна.. не бъди някаква гаднярка.. всеки харесва свестни момичета тъй като са рядкост.. абе гледай там да се харесаш и това е

ще се опитам малко по малко да ги спечеля макар че те са малко двулични защото ако някой от тяхната компания го няма и започват да му говорят зад гърба и да злорадстват по негов адрес а това е много подло

дам това вече е гадно.. явно приятелите му са доста тегави .. няма нужда да ги харесваш.. но за да не ти правят проблеми в лично отношение по някакъв начин трябва да ги спечелиш.. поне аз така бих направила на твое място..

мерси за съвета

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Връзка без доверие не е връзка! На този негов приятел ще му откъсна главата!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от malkoto94
    Аз дори спрях да излизам с приятелите си заради него

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Яко си във филма, май.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    На жена вяра човек не трябва да има
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Има ли смисъл да си с човек, който ти няма доверие?! Според мен НЕ. Зарежи го този.

anonymous708973
    Guest
    Начи, първо вече е голям човек и трудно ще го накараш да си промени разбиранията, а неговите очевидно са да вярва повече на приятелите си отколкото на момичето, с което е 4 години.

Никой не водил гаджето си ли? Що за тъпо оправдание? Еми, той ще е първият. Винаги съм била единствено момиче в мъжка компания и никога не съм имала проблема с приятелите на гаджето си. Харесват ме, зачитат мнението ми и не съм просто "гаджето на еди-кой-си", а личност, която уважават. Приятно е.

Това вашето не звучи като здравословна връзка. Начи, той е в София, а ти не си излизаш с приятелите, за да не му даваш поводи? Никак не е добре това. Не се заробвай с такъв човек, само на 17 си.

не знам може би ме е страх да го оставя понеже ми е първата любов и не знам какво ще е без него точно това ме плаши

Супер фен Аватара на gabsit000
    ами рано или късно,ще се случи,ако се е изгубила тръпката и той ти няма вяра,как може да бъдеш с такъв човек,независимо дали ти е първата любов или десетата...?!?

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си