.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: СЪВЕТ...?

Повече от фен Аватара на elizabethg

СЪВЕТ...?

Здравейте!Искам да попитам обвързаните,когато имат РД по какъв начин го отбелязват с половинките си?Защото аз никога не си правя РД-то с хора или компания,а няма как да не почерпя гаджето...Какво ще е най-добре да се направи

на рождения ден на приятеля ми, който беше скоро.. нищо че сме заедно от съвсем скоро.. почти 2 месеца.. той искаше на самия ден да сме заедно но само двамата.. и всъщност си изкарахме страхотно.. бяхме в апартамента му първо.. готвихме после ядохме тортата която бях купила и беше много готино.. правихме каквото правихме и вечерта се оправихме и излязохме с компания навън.. а когато се прибрахме му поднесох подаръка за рождения му ден.. та каквото и да измислиш ще е готино нали ще сте заедно .. това е важното..

Град
    Дрезден
    Въпреки, че е финансово неизгодно, аз си представям следния сюжет: Двамата, в луксозна хотелска стая, шампанско Mo
    В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.

лелеееееее шампанското Moet розе е уникално...

anonymous708973
    Guest
    Водя половинката на ресторант, останалото зависи от настроението.
    Последният път исках на картинг, но не се получи, затова ме заведе да карам

На неговия рожден ден се събираме с приятелите му

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    съгласна с Manafov
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Според мен го изведи някъде и прекарайте деня само двамата Сигурна съм, че той ще е подготвил нещо .. дали подарък или някакъв план с неща, които да правите на рождения ти ден или пък някаква изненада с нещо, за което дори не си си помисляла.. но съм сигурна, че той се е подготвил Така че го изведи някъде на кафе, бар, ресторант и всичко ще мине от само себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си