- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против ?
Здравейте, мацки ! :P
Не знам дали има такава тема, но лично аз не намерих за това реших да ви попитам за или против ползването на фон дьо тен ли сте ? Съответно бих искала и да се опровергаете, тоест да кажете защо сте за или против и да кажете дали вие ползвате. Също така ако може и вашата възраста. Благодаря ви предварително !![]()
I'm sexy and I know it<3
ако се грижиш за лицето си .. ( маски кремчета основи и т.н.) ако фон дьо тена е поставен върху основа и е естествен а не като маска сложен.. да, но попринцип аз нямам нужда затова и не слагам.. виж вече ако има нужда нещо да се крие и матира съм за
За.Когато ползвам фдт не ми излизат толкова пъпки,даже откакто използвам фдт лицето ми е много по-чисто![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
1.Как става номера хем да си изразим мнението,хем след това да се опровергаем?!![]()
![]()
2.Ясно,колко си търсила ... Само последната седмица се пуснаха 3 теми за ФДТ,за това дали сме "За" или "Против" него,както и за предпочитаните марки ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Трябва ли с всички да се заяждаш?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Не съм нито ЗА, нито ПРОТИВ. Всеки прави това, което сметне за добре, а има момичета, които имат проблеми с кожата и не се чувстват добре без фон-дьо-тен. Аз лично ползвам изключително рядко, защото кожата ми е хубава. На 17 съм.
Everything changes, but beauty remains ...
Прави разлика между заяждане и изразяване на мнение
Аз не съм виновна,че авторката не знае значението на дадена дума или че не знае как се използва търсачката ... То дори и без търсачка лесно може да намери на 2-3 страница темите за ФДТ.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е хубаво, не е видяла, и на мен ми се случва да търся точно определена тема, а да не я виждам никъде след търсене и оглеждане на страниците. А търсачката пък е много смотана и лично на мен не ми помага изобщо. Пиша едно, то ми излзиза съвсем друго.Първоначално написано от 3oPuTy
А относно заяждането- просто тона ти винаги изглежда гаден.
Everything changes, but beauty remains ...
Напълно съм съгласна, впечатлението ми е, че тя е в тоя форум, за да се заяжда с хоратаПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
И аз чета постоянно как прави забележки на всички !Първоначално написано от malka_sladkka
![]()
напълно против... по-добре си слагайте гипс, същата работа ще ви върши![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
за, когато има нужда...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
против
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Спорна за мене тема.. Ако човек има нужда хем не трябва да си мие лицето в фдт, защото трябва да почне лечение,а той е враг на лечението с кожата, хем понякога трябва да се прикрият някои участъци...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
3oPuTy :
Бих ти казала, че знам значението на всяка от думите които използвам и да искам да знам мнението на хората и ако някой е против да знам защо. Виждала съм теми в които се пише за използването на фон дьо тен, но никъде не съм виждала да се пише дали хората са за или против. Ти ако видиш ми кажи. И не е нужно да ми правиш забележки как пиша или какво питам. Ако темата не ти харесва просто не пиши в нея. Иначе благодаря на всички които сте отговорили![]()
I'm sexy and I know it<3
Авторке,ако не знаеш какво точно означава дадена дума,по-добре не я използвай.
По темата: Все тая,стига да не е в прекалено големи количества всичко е наред.Уви,някои дами изглеждат направо оранжеви. Аз лично не ползвам какъвто и да е грим 99% от времето. ("гримирането" ми се ограничава до спирала и прозрачен гланц)
Гримът както прикрива,така и подчертава недостатъците на лицето. От теб зависи какво ще излезе накрая![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Знам значението на думите които използвам ! Благодаря за мнението, но не съм от тези момичета които са ''оранжеви'' ! Ползвам грим умерено: спирала молив и фон дьо тен когато е нужно.
I'm sexy and I know it<3
Можете ли да кажете възрастта си ?![]()
I'm sexy and I know it<3
Против.
-Излизат бръчки от фдт-на.
-Състарява.
-Запушва порите.
И за, и против.
От една страна е добра алтернатива за прикриване на несъвръшентвата, не всички са с перфектна кожа , но в умерени количества , разбира се. От друга страна, запушва порите, състарява, а и има момичета, които често прекаляват и не са много приятна гледка.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
За това съм много съгласна, но аз не съм от тези момичета за щастие![]()
I'm sexy and I know it<3
Кой както си реши..
Аз ползвам, понеже имам известни проблеми..