- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против ?
Ами според мен само уврежда кожата,като запушва пори etc..Разбирасе може да се ползва в границите на нормалното,също зависи от марката ако е някакъв не качествен много ясно,че ще влияе зле на кожата!В крайна сметка съм ПРОТИВ! ;д Преди ползвах,вече не & кожата ми е много по-свежа от преди.![]()
+++++Първоначално написано от LoveChocolate
сега по темата: ЗА съм ако има нужда и след това човекът,който го ползва да знае как да си почисти лицето,а преди това да знае как да го нанесе.. !!! ЗА съм и за хора,които нямат нужда и го ползват,но много много рядко.. т.е. само за специални поводи (3-4 пъти в годината) ... ПРОТИВ съм за хора на които не им е толкова нужно и го използват за ежедневието,а тези,които го ползват и след това си почистват лицето само с едното тоалетно мляко пък съм много противт.е. г/д. съм и ЗА и ПРОТИВ,но май повече против,защото ако ти е зле кожата по-добре да полагаш грижи за нея,отколкото да я клепаш,но невър майнд !.. ползвам фдт. много много рядко - 3/4 пъти в годината...след това обаче задължително си почиствам поне с 3 продукта лицето,а на следващия ден маска задължително.. ами.. това е
![]()
Ау,поласкана съм,колко много хора ми следят мненията![]()
![]()
А,авторката,наистина май не схвана,че няма как човек да изрази мнение,което след това да опровергае ...(http://rechnik.info/опровергавам)
Що се отнася до това дали има друга такава тема - има си тема,че дори и с анкета ... Когато ти (авторке) пусна темата си въпросната,за която аз говоря беше на 1-ва страница и няма как да не си я видяла щом си търсила(Да не говорим,че имаше и още 2-3 теми на 2-ра страница)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ като нямаш мнение по темата по-добре не пиши.. модератор ли си ? - НЕ... когато станеш може да я заключиш.. сега модераторите решават.. и не е много добре да си поласкана.. ако бяха положителни мненията относно теб можеше да си позволиш да си поласкана,но сега не би трябвало
![]()
За. Повечето хора имат недостатъци по лицето и за мен фон дьо тените съчетани с други продукти са много добро решение.
Понякога някои неща се подразбират, но разбира се не всички го знаят (могат) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако фон дьо тенът е на хубава марка, върши много добра работа. Но веднъж си бях купила на Импала - не е толкова скъп, но ми излязоха пъпки от него, на една приятелка също. Сега съм с Афинитон и съм много доволна.![]()
Да,за изравняване тена на лицето
Да,за специални събития или събития,за да изглеждаш перфектно
Да,когато искаш да си неотразима с малко грим
Не,когато е подбран неправилно.
Не,когато не се търси качество.
Не,когато не знае начина за нанасяне.
За. : )
П.С - имам един въпрос.. ;д За да стой добре фдт-на съм чувала , че може да се слагат под него някакви кремчета и т.н ? нещо вярно има ли ? ;д и ако има ако може да ми кажете вие слагате ли под фдт-на нещо друго или отгоре само пудра..;д
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Аз имам дневно кремче за основа без силикон. Слагам си го и после нанасям фон дьо тен и така.![]()
I'm sexy and I know it<3
Първоначално написано от LoveChocolate
и аз това казвам само прави забележки
по темата: против съм, но на някои доста им се налага да си слагат
Живота е рисуване без гума за триене... : )
да може! Примерно бях видяла едно момиче да си слага крема нивеа синята кутийкаПървоначално написано от tweettyy
Живота е рисуване без гума за триене... : )
За, но аз не използвам.. все още не ми трябва..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За, но аз не ползвам![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
А какво мислите за кислородния фон дьо тен и някой ползва ли ?
I'm sexy and I know it<3
За или против, няма значение. Аз лично не ги харесвам много, затова ползвам само пудра. 14 год.
awerw♥
Хора, може ли някой да ми каже някой козметичен магазин в София, в който да има и по-скъпички и евтини гримове, и по възможност да е близо до Цар Борис 3 . Мерси предварително !![]()
I'm sexy and I know it<3
Ако има нужда от фон дю тен няма нищо лошо в него.
Аз съм ЗА всякакъв вид грим, стига да е използван естетично и в подходяща възраст. Нямам никакви проблеми с кожата на лицето, но се харесвам повече с фон дьо тен, тъй като ползвам ежедневно грим, а за мен гримът трябва да е цялостен...иначе ми е незавършено.
п.п. авторке, думата е "обосновете".
Фон-дьо-тен-ът всъщност предпазва лицето от мръсния въздух. Откакто ползвам качествен фдт (6-ти клас си купих импала, шматката му със шматка :Д, сега съм с Буржоа), кожата на лицето ми е много по-чиста и свежа.
Освен това, както каза Goddess, използвам грим ежедневно и без фдт ми е незавършено.
Извинявам се за спама, но искам да си поправя грешката.Както каза Goddess думата е обосновете, това съм искала и да напиша, но явно съм си мислила за нещо друго![]()
I'm sexy and I know it<3