.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    Targovishte
    Аз също
    I'm sexy and I know it <3

Град
    Middle.Of.Nowhere
    Ами според мен само уврежда кожата,като запушва пори etc..Разбирасе може да се ползва в границите на нормалното,също зависи от марката ако е някакъв не качествен много ясно,че ще влияе зле на кожата!В крайна сметка съм ПРОТИВ! ;д Преди ползвах,вече не & кожата ми е много по-свежа от преди.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Прави разлика между заяждане и изразяване на мнение
    Аз не съм виновна,че авторката не знае значението на дадена дума или че не знае как се използва търсачката ... То дори и без търсачка лесно може да намери на 2-3 страница темите за ФДТ.
    Е хубаво, не е видяла, и на мен ми се случва да търся точно определена тема, а да не я виждам никъде след търсене и оглеждане на страниците. А търсачката пък е много смотана и лично на мен не ми помага изобщо. Пиша едно, то ми излзиза съвсем друго.
    А относно заяждането- просто тона ти винаги изглежда гаден.
    Напълно съм съгласна, впечатлението ми е, че тя е в тоя форум, за да се заяжда с хората
    И аз чета постоянно как прави забележки на всички !
    +++++

сега по темата:
    ЗА съм ако има нужда и след това човекът,който го ползва да знае как да си почисти лицето,а преди това да знае как да го нанесе.. !!! ЗА съм и за хора,които нямат нужда и го ползват,но много много рядко.. т.е. само за специални поводи (3-4 пъти в годината) ... ПРОТИВ съм за хора на които не им е толкова нужно и го използват за ежедневието,а тези,които го ползват и след това си почистват лицето само с едното тоалетно мляко пък съм много против т.е. г/д. съм и ЗА и ПРОТИВ,но май повече против,защото ако ти е зле кожата по-добре да полагаш грижи за нея,отколкото да я клепаш,но невър майнд !.. ползвам фдт. много много рядко - 3/4 пъти в годината...след това обаче задължително си почиствам поне с 3 продукта лицето,а на следващия ден маска задължително.. ами.. това е

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ау,поласкана съм,колко много хора ми следят мненията
    А,авторката,наистина май не схвана,че няма как човек да изрази мнение,което след това да опровергае ... (http://rechnik.info/опровергавам)
    Що се отнася до това дали има друга такава тема - има си тема,че дори и с анкета ... Когато ти (авторке) пусна темата си въпросната,за която аз говоря беше на 1-ва страница и няма как да не си я видяла щом си търсила (Да не говорим,че имаше и още 2-3 теми на 2-ра страница)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Banned Мега фен
    ^ като нямаш мнение по темата по-добре не пиши.. модератор ли си ? - НЕ... когато станеш може да я заключиш .. сега модераторите решават.. и не е много добре да си поласкана.. ако бяха положителни мненията относно теб можеше да си позволиш да си поласкана,но сега не би трябвало

Мега фен Аватара на Hilary_
    За. Повечето хора имат недостатъци по лицето и за мен фон дьо тените съчетани с други продукти са много добро решение.

Понякога някои неща се подразбират, но разбира се не всички го знаят (могат) ..

Ако фон дьо тенът е на хубава марка, върши много добра работа. Но веднъж си бях купила на Импала - не е толкова скъп, но ми излязоха пъпки от него, на една приятелка също. Сега съм с Афинитон и съм много доволна.

Супер фен Аватара на Shia
    Да,за изравняване тена на лицето
    Да,за специални събития или събития,за да изглеждаш перфектно
    Да,когато искаш да си неотразима с малко грим

Не,когато е подбран неправилно.
    Не,когато не се търси качество.
    Не,когато не знае начина за нанасяне.

За. : )

П.С - имам един въпрос.. ;д За да стой добре фдт-на съм чувала , че може да се слагат под него някакви кремчета и т.н ? нещо вярно има ли ? ;д и ако има ако може да ми кажете вие слагате ли под фдт-на нещо друго или отгоре само пудра..
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tweettyy

П.С - имам един въпрос.. ;д За да стой добре фдт-на съм чувала , че може да се слагат под него някакви кремчета и т.н ? нещо вярно има ли ? ;д и ако има ако може да ми кажете вие слагате ли под фдт-на нещо друго или отгоре само пудра..

Да, вярно е. Фдт седи по-добре с дневен крем. А най-добре седи с основа на базата на силикон, но не ти препоръчвам да се мажеш ежедневно със силикони / въпреки, че доста кремове съдържат силикон под една или друга форма /.

Град
    Targovishte
    Аз имам дневно кремче за основа без силикон. Слагам си го и после нанасям фон дьо тен и така.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Прави разлика между заяждане и изразяване на мнение
    Аз не съм виновна,че авторката не знае значението на дадена дума или че не знае как се използва търсачката ... То дори и без търсачка лесно може да намери на 2-3 страница темите за ФДТ.
    Е хубаво, не е видяла, и на мен ми се случва да търся точно определена тема, а да не я виждам никъде след търсене и оглеждане на страниците. А търсачката пък е много смотана и лично на мен не ми помага изобщо. Пиша едно, то ми излзиза съвсем друго.
    А относно заяждането- просто тона ти винаги изглежда гаден.
    Напълно съм съгласна, впечатлението ми е, че тя е в тоя форум, за да се заяжда с хората
    И аз чета постоянно как прави забележки на всички !

и аз това казвам само прави забележки

по темата: против съм, но на някои доста им се налага да си слагат
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tweettyy

да може! Примерно бях видяла едно момиче да си слага крема нивеа синята кутийка
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Против!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    За, но аз не използвам.. все още не ми трябва..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    За, но аз не ползвам
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

Град
    Targovishte
    А какво мислите за кислородния фон дьо тен и някой ползва ли ?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    За или против, няма значение. Аз лично не ги харесвам много, затова ползвам само пудра. 14 год.
    awerw

Град
    Targovishte
    Хора, може ли някой да ми каже някой козметичен магазин в София, в който да има и по-скъпички и евтини гримове, и по възможност да е близо до Цар Борис 3 . Мерси предварително !

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ако има нужда от фон дю тен няма нищо лошо в него.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз съм ЗА всякакъв вид грим, стига да е използван естетично и в подходяща възраст. Нямам никакви проблеми с кожата на лицето, но се харесвам повече с фон дьо тен, тъй като ползвам ежедневно грим, а за мен гримът трябва да е цялостен...иначе ми е незавършено.

п.п. авторке, думата е "обосновете".

Цитирай Първоначално написано от Shia Виж мнението
    Да,за изравняване тена на лицето
    Да,за специални събития или събития,за да изглеждаш перфектно
    Да,когато искаш да си неотразима с малко грим

Не,когато е подбран неправилно.
    Не,когато не се търси качество.
    Не,когато не знае начина за нанасяне.
    напълно съгласна

иначе аз не използвам, 14 год.

anonymous708973
    Guest
    Фон-дьо-тен-ът всъщност предпазва лицето от мръсния въздух. Откакто ползвам качествен фдт (6-ти клас си купих импала, шматката му със шматка :Д, сега съм с Буржоа), кожата на лицето ми е много по-чиста и свежа.
    Освен това, както каза Goddess, използвам грим ежедневно и без фдт ми е незавършено.

Град
    Targovishte
    Извинявам се за спама, но искам да си поправя грешката.Както каза Goddess думата е обосновете, това съм искала и да напиша, но явно съм си мислила за нещо друго

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да, вярно е. Фдт седи по-добре с дневен крем. А най-добре седи с основа на базата на силикон, но не ти препоръчвам да се мажеш ежедневно със силикони / въпреки, че доста кремове съдържат силикон под една или друга форма /.
    По-добре е със силикон. Даже е по-добре да ползваш пудра и сенки на силиконова основа вместо талк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си