- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Догодина кой има намерение да празнува 420 ?
Само питам от интерес![]()
![]()
Качеството винаги бие количеството !
какво?![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Тук е момента, в който те питаме какво е това и ти ни обясняваш като повдигаш самочувствието си, задоволявайки нуждата си от значимост и внимание
20 април е деня на наркоманите, в случая автора се мъчи да изглежда голям пичПървоначално написано от KumchoValcho
[b]
значи положението е по-зле отколкото очаквахПървоначално написано от Perchem
Абе не ви разбирам защо имате толкова комплексарски проблеми ,но това си беше прост въпрос за тези които разбират самият въпрост.Не случайно съм го написал за да не се разбира .Не ми трябват мнения от комплексари и ограничени хора .Ако трябва да съм точен това за което питам е Марш за Тревата който е най-често на 20 април или 420 .Сега това че вие имате някакви проблеми и сте форумски плъхове мен не ме интересува .Искам мнения на компетентни хора !
Абе ти от кога стана сериозен?Първоначално написано от KumchoValcho
Първоначално написано от Surfer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трол или просто тъп
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ш са караме ефъПървоначално написано от NomNomNom
Сърфер в този форум освен неосъзнати/осъзнати хомосексуалисти,други няма..няма нужда да се хабиш
За теб запетайките не съществуват ли? И това, че набеждаваш някого в нещо е твоето огледало!Първоначално написано от Surfer
Компетентно лице за дрога? И ние сме били комплексираните.![]()
Държиш се точно като наркоманче.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А не, наркоманите не могат да формулират такова мнение.Първоначално написано от ledenakrasota
Тея дето познавам са като треснати от мълния.
Аз такива не познавам. само един, двамаПървоначално написано от Wax
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
то всеки има проблеми, но поне не са ни свързани с наркотицитеПървоначално написано от Surfer
а както виждаш сме далеч от форумни плъхове, ние сме форумните отворковци и ние управляваме тук![]()
Интересно от кога тревата е наркотик хах Като сте толкова повърхностни ваш си проблемвземете се образовайте малко .Тва че е незаконна не значи ,че е каквото и да било подобно на истиските наркотици като хероин и тем подобни .Убеден съм ,че вие лузъри дори не сте наясно какви са ефектите от тревата хах
е не сме всички спецове като тебПървоначално написано от Surfer
![]()
NOH8
ще пуша само ако изкараш , пари за жмел не давам.![]()
И аз съм такаПървоначално написано от NightGuardian
Забавно ,че поне има един човек който е наясно с нещата
![]()
Пафкала съм доста пъти , не ме кефи, и това не ми пречи да кажа, че си зле, смешен и тъп.Първоначално написано от Surfer
Бахти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знам кой е тъпия при условие ,че не те питам дали ти е харесало и не ми ДРЕМЕ ,а казвам че повечето сте тъпанари дето не знаете за какво става дума .Точната фаза е промити мозъци ;] има доста факти и то доста открити в интернет ходи ги провери после ми говори кой бил смешен и тъпПървоначално написано от NomNomNom
ти да не си от онея смешковци дето се напушват през 2 дни и после разправят,че тревата била полезна или че се напушват кат' свине въпреки че са малки лапенца и после спамят,как другите били промити мозъци лол.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Имам предвид ,че всички гледате тревата като някакъв наркотик на нивото на хероин .И гледате най-лесния и бързия начин да разберете за тревата и това през медиите и родителите .Ако се вземеш да четеш в интернет митове и факти за тревата за около 2 часа ,после ще се чудиш как е могло да ти толкова прост/а да слушаш хора които не знаят грам ,а само повтарят казаното (но не доказаното) от други хора .Първоначално написано от marble