- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално е.
Някога чувствали ли сте се така сякаш сърцето ви спира ? Аз - да. Всеки един момент, когато погледна в очите му и виждам всичко , за което някога съм си мечтала и за което някога мога да мечтая. С Него виждам бъдеще и семейство,деца, щастие и любов. Знам, че Той никога няма да ме предаде, защото Той е различен. И въпреки,че сме били в ужасно трудни моменти заедно, мен все пак ме е страх да не го загубя, защото Той е моето семейство,моята утеха.. и искам винаги да съм до Него. Да, точно така, искам АЗ да съм до Него. Не ме интересува ако Той ще ме подкрепя, ако ще иска да е с мен.. За мен е важен само Той. Неговите чувства,емоции,мнения.. И винаги ще давам всичко за Него ! Ще давам всичко от себе си, за да Го видя усмихнат. Ще давам всичко от себе си, за да унищожа една тъжна нота в гласа Му. Ще дам всичко от себе си за Него... Забелязахте повторенията на ''него'' и ''той'' ? Ами... ОБИЧАМ да говоря за Него. Не искам да споменавам името му, пазя го в анонимност.
Вие чувствали ли сте се така ? Променяли ли сте себе си за някой ? Отдавали ли сте се за някой ? Аз да, правя го в момента. И кълна се, това е най-красивото,чисто,нежно и прекрасно нещо,което някога ми се е случвало !!!
Обичам те....
Свали розовите очила моля те![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
мне... за егоистите няма любов![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да сваля розовите очила ли ? Когато разбереш как се чувствам ( ако въобще стане някога ) пиши пак : ).
^като те зареже с надут корем пиши пак![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Като започнеш да разбираш за какво става въпрос, не си прави труда да пишеш пак.
колко странно изглежда отстрани да си влюбен![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Прекалено си обсебена от него и един ден като всичко приключи.. не знам как ще оживееш.. любов - любов.. ама чак пък да мислиш само за него и неговите чувства т.н. то кой за теб ще мисли.. не си мисли, че ще е той..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
то бива, бива гаргара, ама прекалявате вече.Първоначално написано от thegreenzombie
Девойко, не си улучила форума. Няма как да очакваш адекватни отговори във форум, където преобладаващата възраст на потребителите е в рамките 12-16 и единствената им цел е да се правят на оригинални.
Нищо против нямам аз, освен че според мен това са твърде лични неща, които би следвало да си преживяваш ти, а не да ги споделяш насам натам. Но всеки си знае де.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Колко вярно. Но човек да се смее или да плаче? Жалко, колко жалко, че хората тук или не мога, или не искат да изпита това прекрасно чувство, но колко по-жалко е, че крият всичко това зад стена от безкрайна тъпотия, която бавно изяжда човешкото в тях. Късмет, хора, късмет.Първоначално написано от NambyPamby
Страхотно усещане имаш. Подкрепям те напълно.![]()
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
И аз бях написала нещо подобно на бившия. Няколко месеца след това скъсахме и аз го прочетох отново. Не можех да повярвам в какъв филм съм се била вкарала и колко глупаво съм звучала.![]()
Това ми подейста като един здрав шамар, който ме предпази от розовите очила. А като гледам ти в момента си с тях.
Гледай по-реално на нещата. Не мисли, че е чак толкова различен, не пътувай толкова далеч в бъдещето и не давай обещания, които не можеш да бъдеш сигурна дали ще спазиш.
Пожелавам ти иначе много любов с това момче.
И спря да се върти за миг земята..
Вие чувствали ли сте се така ?
- Някога..
Променяли ли сте себе си за някой ?
- Да, но не си е струвало явно. Много късно го осъзнах.![]()
Отдавали ли сте се за някой?
Да, да , да .
Че кой не се е?! И накрая (не след дълго) разбираш,че си била поредната заблудена девойка с погрешни разбирания за любовта на живота й...Първоначално написано от iSkinny
![]()
Супер е ,че се чувстваш така,кофти ще е като ти мине...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Много красиво си описала начина по който се чувстваш.Надявам се да не се разочароваш и щастието ти да е за дълго![]()
Ех начи, това, че на вас ви се е случило нещо толкова ужасно, защо ви кара да си мислите ,че и с другите ще стане така ? Камо ли, като не познавате добре човека отсреща ??
Защото и ние сме си мислили същото и сме си викали "При мен е различно...да.." На колко си btw ?Първоначално написано от iSkinny
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аха, окей, 'вие', но не всички хора сме еднакви, right ?
Всъщност нямаш си и на представа колко сме еднакви.Първоначално написано от iSkinny
Не си мисли, че ти се е случило нещо, което е непознато за всички останали.
След време ще разбереш.![]()
И спря да се върти за миг земята..
ако скъсате те виждам на първа страница на някой некролог
Всеки има право да живее в заблуда, оставете момичето.![]()
То не че има лошо да си влюбен, напротив даже. Но чак пък толкова силни изказвания.. А ме съмнява да е на повече от 20.... че може и 20 да са много.
От кога некролозите имат странициПървоначално написано от everythingisrelative
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"