- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално е.
А ти и всички останали ,които си мислите ,че знаете всичко, не бъдете толкова сигурни. Защото с месеци съм съм наслушала на врели некипили относно връзката ми,но.... ъм, нищо лошо не е станало - напротив.Първоначално написано от xoxi
Don't take it too seriously, sweetheart, за да просъществува една таква връзка, за да бъде истиснак една таква любов, то тя не се среща всеки ден. Изключително рядко, бих казал. Как очакаваш тогава всеки да разбира за какво става въпрос, прекрасна моя? Не бъди наивна, хора по този свят има много, но колко от тях могат да бъдат различни и не ги е страх от това? Припомни си първите месеци от айВръзката ни. ^^Първоначално написано от iSkinny
Ммм да.Първоначално написано от iSkinny
А ставаш и досадна.
Казах ти вече.. След време ще разбереш.
И спря да се върти за миг земята..
доста си се заблудила
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
xoxi, dosadna si ti, zashtoto ochewidno mnenieto ti ne e iskano tuk,w moqta tema. : )
Трия си предишното мнение, защото темата е фалшива.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ми не съм се чувствала така и да де питам....на колко си?
шшт. млъкнете там. знам как се чувстваш, been there, done that <3Първоначално написано от iSkinny
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Съгласна съм.Първоначално написано от nepowtorima
Наистина писмото ти е красиво написано, но не се вживявай и отдавай толкова много в нищо! Не трябва да си всеотдайна на 100%, защото после.....МНОГО БОЛИ. Спести си тази болка. Нищо не е вечно, повярвай! Днес може да си най щастливата, а утре на 180 градуса промяна. Запомни го![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Когато има хора, които да мислят така, ще има и такива случки. Какво става, когато ходиш по дъска на високо и изведнъж погледнеш надолу? Падаш.Първоначално написано от lubovvv
lubovvv, trust me,не се отдавам на нищо.. Абсолютно всички,които да...близки приятели на мен и моят любим са на абсолюютно същото мнение като моето. Предполагам просто трябва да опознаете връзката по-добре и тогава да говорите. Има изключение,има.
Отделно искам да благодаря на хората, които не се опитват да са оригинални в изказванията си и просто се радват на такова нещо като тази тема. Стискам ви за ръката, за това, че не сте ограничени ! ^^
Да, съгласявам се с теб, не е лошо да сме оптимисти, но не и да забравяме да гледаме реално на нещата. Пожелавам ти всикчо най- хубаво и наистина ти се радвам че изпитваш това чувство. Аз също живея заради любовта и мисля, че това е смисъла на всеки човешки животПървоначално написано от iSkinny
![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Онова чувство което те кара да забравиш реалността и да се потопиш във Вашия свят... как всяка негова дума, движение, дори и малките жестове са сякаш божествени... би дала всичко, би променила себе си, дори би пренебрегнала себе си, за да го задържиш близо до себе си... НЕОПИСУЕМО Е ! всички моменти заедно са толкова красиви, всичките думи, които си казвате се запечатвот в съзнанието ти и когато останеш вечер сама си спомняш и повтаряш отново и отново...
но понякога си мисля: какво ще ми остане ако той си отиде един ден?
хубав въпрос, но сега не е моментът да него! наслади се на всяка една минута с него и не мисли за друго ... отдай се, любовта е красива!
Don't lose everything in the blur of the stars...
Това е прекрасно и и аз се чувствам по този начин от 9 месеца, но какво се обясняваш тук. Просто наистина не е мястото.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Наясно съм с факта, че тук не е мястото,но просто...някак си.... ми се иска да го изкрещя на целия свят.
Радвай му сеБраво.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Вие чувствали ли сте се така ?
Не, до такава степен .![]()
Променяли ли сте себе си за някой ?
- Да (но понякога несъзнателно ), но не си е струвало явно.
Отдавали ли сте се за някой?
Не съм обедена .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
сто пъти прочетох "ама има изключение".
еми аз си мислех, че съм едно такова изключение. преди година и половина бях точно като теб. ръсех абсолютно всичките глупости на поразия, вярвах си, че той е различен, че всичко е розово, че имаме дори общо бъдеще, че всичко ще е вечно. и бях нереалната идиотка. чак ме е срам от себе си.
но от всичкото "розово" излезе нещо хубаво - надраснах себе си.
не вярвам в изключенията. вярвам в любовта, но не и в това, което си написала. да се промениш за някого - можеш, но за време, и когато това време изтече - просто от розовко става мрачно и сиво. да обичаш с цялото си сърце също можеш.
и спри с тия мнения, с които не само не ни правиш убедително впечетление, ами звучи сякаш сама се навиваш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не осъзнавате ли колко смешно е да кажете "на мен ми се случи, ама се развали"? На света има 7,000,000,000 човека, а вие се опитвате да убедите себе си, че това е нвъзможно, защото вие не сте успели. В грешка сте, но сега си мислите, че сте минали през труден момент и сте научили велик урок. Години съм живял с тази заблуда (аз съм момчето, за което става дума) и когато стигнеш до момента, в който се питаш "за какво живееш" е много по0хубаво да си кажеш "за нея, за нашите деца, нашето бъдеще, нашите усмивки", отколото "за да имам апри и хубави мигове". През лятото минах през Харвард, показах есето си за кандидатстване там, още не беше готово. Написано е изцяло за нея, ако има желаещи, мога да го приложа по-късно. Идеята, самата основа на нашата любов, успя да докосне представител на университета. А кои сте вие, всезнаещи тийнове, за да ми казвате, че ние не можем да бъдем едното малко, но товлако прекрасно изключение?
Ама бъдете си. Никой не ви спира. И аз мисля, че съм си срещнала вече човечето и наистина вярвам в нас, но не си изливам емоциите толкова поетично на всеослушание. Чувствата, истинските чувства поне, са нещо лично, което трябва ти да си изпитваш. Едно е да кажеш:" Обичам го, обвързани сме сериозно." Друго е да изливаш тиради.
Едва ли някой тук е убеден, че ще скъсате. Животът е интересно нещо, всичко е възможно и никой не може да гадае в бъдещето. Може и наистина да останете заедно - дори няма да е нещо чудно. Просто не разбирам за какво трябва да пускаш тема за това и да се изливаш толкова пространно и драматично.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Излезте от филма.. (:
И стига сте се хвалили ,че вече почна да ми става смешно как всички от начало си казват,че тва е всичко от което са имали нужда..И после почват скандалите,малките спорове.. И след известно време усещат как всичко е истинало и няма смисъл..Затова,че недей да правиш планове за деца и разни неща.. Живей ден за ден .. а не в бъдеще.. (:
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Ужас, намери кой да ме учи. Като цяло, стигаме до изяода, че половината от вас не могат да четата или са прекалено веики и пиашт в темата, но...не по темата. Или не им стига умствен багаж, ии просто завижат. Хайде стига толкова, няма смисъл.Живей ден за ден .. а не в бъдеще
Ти пък знаеш на кой колко му е умствения багаж и какъв му е социалния статус.Или си мислиш, че вие сте първите влюбени на света и тук едва ли не никой въобще никога не е и чувал за връзка. Не сте толкоз уникални.
Ако под писане по темата разбираш възхваляване на любовта ви, нормално да не ти се получава, а и само по себе си е странно, че толкова възвишено влюбени хора имат нужда от някой страничен да им хвали отношенията.
Мда, в момента. Но не съм го публикувала в "Труд" още.Вие чувствали ли сте се така ? Променяли ли сте себе си за някой ? Отдавали ли сте се за някой ?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()