- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално е.
На кви години сте, викаш?
на бас, че не са повече от 15.Първоначално написано от PinkPan7her
и защо трябва някой да завижда? всеки е бил влюбен. това, че не ви се възхищаваме като че ли сте богове, не значи завист. това, че се обичате не е най-великото нещо на света. и аз обичам. и мен ме обичат.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ Добре бе, кой ви кара да се възхищавате? Девойката искала, споделила. Звучите като някакви сърдити старчета. Ако някой иска съвет сте недоволни, ако пък иска да се похвали бил щастлив идиот. Поне тази тема е сравнително грамотно написана. И между другото не си права, в днешно време да умееш да обичаш си е цяло геройство. Всички говорят за любов, а когато човекът отсреща наистина има нужда от помощ или когато трябва да се жертва нещо, се оказваш сам. Подписът ти е хубав, но му противоречиш. Като някой се израдва от сърце на нещо, всички го гледаме странно, а после призоваваме "бъдете себе си, не си крийте чувствата... бля-бля". Всички сме от онези луди, за които говориш.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Защо въобще отговори на този въпрос? Щом авторката стигна до заключението, че всички ние й завиждаме, значи няма какво повече да се говори по темата.Първоначално написано от LeprikonA
А и както ти каза (ти беше, нали?) тя като, че ли се опитва да навие нея самата, а не нас. Това да тръгваш да съскаш срещу всеки, който не е на твоето мнение е супер жалко и смешно, а авторката прави точно това. И разбира се, ние умираме от завист.
Не знам въобще защо някои хора продължават да пишат тук.
И на себе си се чудя.
И спря да се върти за миг земята..
в това положение далеч не е любов.Първоначално написано от GunSnSteelflowers
а горното си е моето мнение. какво е или не е то си е МОЯ работа, а и между другото мооооооже и да имам причини да мисля така. нямам нищо против споделянето на девойката (ако прочетеш и другите и коментари май ще се окаже момък), но се да се впрягаме на всяка думичка...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
това.Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Много летите в облаците.. Всичко може да се случи, очаквай всичко от всекиго, така ако има разочарование, то ще е по-малко...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Великите хора са уникални, единствени, неповторими, различни и винаги знаят какво говорят, за да може онези долу, които не влагат особена мисъл в действията си, да следват една простичка идея без особен замисъл. Защо тогава всеки тук споделя едно и също мнение? И как разбрахте, че пиша, за да се похваля? Изпуснахте върпосите под написаното от мен? Или просто искате да се заяждате? Най-вероятно аз не се опитвамд а убедя себе си, а да ви светна, че животът може да си има и положителна страна. Вместо да стоите във фоурма и да си спомянте как сте губили това, което имаме ние сега, може да подкрепяте хората. Но нали сме българи- "щом на мен ми е лошо, дай и на другите да им е така". Не отговаряйте повече тук, няма смисъл да обсъждам. Самата идея, че можете да коментирате нещо, за което сте добили информация от някоко реда, е просто глупава и показва колко мисъл влагате в действията си. Пък и като гледам по колко време прекравате в този форум, вие просто сте си останали в тийн години, в които всичко изглежда простичко, само с по една истина. Изглежда жалко да коментираш нечия любов, вместо да се радваш за нея. И никой не може да ме убеди, че изписахте товкао простотии, за да ме предпазите. Вие дори не ме познавате, а ако такъв процент от хората в страната ни искаха доброто на непознати, колкото тук във форума, то тогава щяхме да сме един от най-великите наорди.
ХАХАХА..
Осъзнай се ..Сигурно те питахме 100 пъти на колко си години ,а не казваш .. Толкова ли те е срам да признаеш,че не си на повече от 16 ? И в момента изживяваш първата си любов.. От начало всичко е прекрасно ,ама после .. Когато разбереш колко наивна си била тогава пак пусни тема ! (:
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Няма да има очи да пусне такава темаПървоначално написано от nerwna
![]()
Нищо.
Радвам се за оптимизма ви, дано наистина да изкарате дълго. Ако тва ви е първата любов и на двамата- страхотно. Аз познавам една двойка и двамата са си били първи във всичко, а сега са сгодени (е, ся тва, че той много й кръшка няма да го слагаме, мисля, че е нормално ;д) и ще си имат бебче.
Не приемайте коментарите на другите като критика, злобеене или т.н. Просто всеки ден на много хора се случва да паднат от високо и да останат дълбоко разочаровани от връзка, в която са влагали страшно много. Тва ви се казва, за да го знаете, въпреки че на влюбен човек колкото и да му говориш, той си живее в розовия свят (в което няма абсолютно нищо лошо). Лошото е като дойде края на връзката.
Просто знайте, че един ден ако настъпи край, ще научите един ОГРОМЕН урок и съм сигурна, че ще ви остане като обица на ухото за цял живот. И ако тва се случи се надявам да го приемете разумно и да се поучите и естествено, да намерите сили да продължите напред.
Обичайте се.
Радвам се за теб ! Дано още дълго се обичате.
а другите писали в темата: какво се заяждате, това, че са ви разочаровали / не се чувствате така / или не я разбирате си е ваш проблем.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И какво ако не съм на повече от 16 ? Не смятам за нужно да казвам възрастта си в темата,където не се споменава ЕТО ТОЛКОВА МЪНИЧКО за години. И какво като ме питаш няколко пъти ? Живеем в свободна страна, никой не ти е длъжен да отговаря не безсмислените ти въпроси. А и не смятам за нужно да давам такава информация за себе си в интернет.
Ти от къде си сигурна,че това е първата ми любов ? Ти въобще разговаряла ли си с мен ? Виждала ли си ме ? Познаваш ли ме ??
Ще помоля хората , които имат намерения да коментират в темата, преди да пишат, да си помислят дали ме познават лично,дали знаятщо за човек съм и ЧАК ТОГАВА да говорят и да си изказват мнението : ).
Wwwooow, стискам ти ръката ! : )
Тцтцтц ,мислите,че сте открили топлата вода....
И ние бяхме там , и ние сме смяхме и веселихме
Да,никъде не си казахте годинките, имат много общо с това,което се опитвате да защитите като теза. На 14 всички си мислим,че сме с любовта на живота си.Радвам се за вас,че и вие сега така се чувствате,но един ден когато освен първата любов преживеете и първото истинско разочарование от любовта ще си спомните тази тема и сладникавата ви наивност.
Ако не се случи - аз лично от сега ви поздравявам.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Мерси за поздравленията. Още веднъж ще помоля да не ме поставяте под общ знаменател , просто защото из мнозинството е станало по еди-кой си начин.
прекалено си наивна.........
и ако си под 16 значи не си преживявала нищо друго освен щастие
ХАХАХАХААХАХААПървоначално написано от iSkinny
И какво ако не си на повече от 16 ли ? Ами значи си дете което още не разбира от истинската дума любов ! Ооо не смяташ да си казваш годините в някаква тема ли ? ;О И не смяташ да даваш такава информация за себе си в интернет ? ХАХА ти разказа целия си филм в които се вживяваш .. а няма да си кажеш годините ? Що не написа когато сте двамата насаме какво правите бе ? Информация , глупости .. Иначе се обясняваш колко си напреде с любовта .. ХАХА .. Виждала ли съм те ? - Не и нямам намерени е да се виждам с хора които си дигат самочувствието до небесата ..И не си мисли,че ти завиждаме ,защото ще си в грешка !Все някога този розов филм ще приключи ,затова ти казвам да не живееш в бъдещето .. И тогава ще се самоубиеш ли ? Чак ми стана смешно .. хаха
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Абе, милички, някои от вас са душевно осакатени или поне като такива се изявяват из форума.
Може би връзката им ще приключи в близката година. Или пък няма.
Може би ще някои от вас ще живеят, докато станат на 100 години. Или пък няма да дочакат утрешния ден, защото докато отиват до магазина да си купуват кафе и цигари ще ги блъсне кола. Това значи ли, че трябва да спрете да живеете, да се наслаждавате на живота и да се заключите вкъщи?![]()
Любовта е прекрасно чувство, магия, целият живот, самият факт, че съществувате тук и сега е магия/щастливо стечение на обстоятелствата/както искате го наречете, затова трябва да се наслаждавате максимално на това, което получавате и което имате, 'щото нищо не е постоянно и нищо не е сигурно на тоя свят, остават само спомените. Затова човек трябва да се наслаждава с цялото си същество, когато е щастлив, когато има причини да бъде щастлив, а не да си подритва щастието и все да човърка там, където рана няма, т.е да мисли и да се тревожи за неща, които я се случат, я не.
Годините са просто тъпа цифра, поредния опит човек да се вмести в някакви рамки. Дали ше е на 16, или на 36 е все тая, важното е, че всяка една любов и всяко едно разочарование изграждат житейския опит. Голям праз, че момичето е по-емоционално - хората са различни и именно в тва им е чара. На 16 е нормално да се държиш така, все едно морето ти е до колене, не може всички да са супер сериозни, зрели и стъпили здраво на земята - с такива хора бързо доскучава.
Съвсем друг е въпросът, че и на мен такава показност ми идва в повече, но всеки намира различен начин да изрази себе си. Авторката се напряга излишно и взима всичко присърце, вместо да подмине с усмивка и да разбере, че човек, който е наистина щастлив, не изпитва нужда да убеждава другите в това.
Много говориш и все глупости. Верно си нервна.Първоначално написано от nerwna
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Съкровище, нямаш опит. На какъв език да ти кажа това, че да го разбереш? Явно в твоя случай любовта е сляпа, което е една много нездравословна любов. Любовта е да приемаш някой с недостатъците му, а не да не ги виждаш, да мислиш, че не съществуват или да се правиш, че не съществуват. Нездравословно е, защото ти мислиш само и единствено за него, за неговите чувства и мисли. Това е обсебване, не любов.
Колкото и да не ти се вярва, един ден ще се появи друг, към който ще изпитваш точно същото, ще можеш да видиш какъв съпруг и баща ще е, къде ще живеете, къде ще ходите на почивка и прочее.
Изпитвала съм го това, точно същото, имала съм и по-големи планове от твоите, но дойде време, в което пътищата ни с този човек се разделиха и не съжалявам, че го загубих, защото той ме изгради като човек, а връзките ми след него ми дадоха опит. Точно тоя опит ме научи какво всъщност търся в човека до себе си, да не гледам повърхностно на нещата и да възприемам недостатъците в човека. Това е твоят проблем.
Хубаво е да си влюбен и да се грижиш и интересуваш от човека до теб, но пък не е хубаво да забравяш и пренебрегваш себе си. Не можеш да мислиш само за неговите чувства и емоции - понякога трябва да мислиш и за своите. Има ситуации, в които да речем той не е прав за нещо и тогава ти какво? Ще се съгласиш с него, ще пренебрегнеш своите чувства и принципи, само и само той да е доволен, така ли? Това не е любов, а глупост.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не ви разбирам,честно. Човек е до толкова близък с някой,влюбен в някой ,че вие му се качвате на главата. Ако съм се изразила по начин, по който изгледа така сякаш той е над мен, той ме командва ( WTF ) или нещо такова... ами не о.О. Ако съм се изразила така сякаш не мисля за нищо друго, сякаш съм обсебена... Е,тук трябва отново да кажа,че не ме познавате.(разбира се, мисля си за моето момче през цялото време <3) Ще ви помоля да спрете със заяжданията, да спрете да поставяте всички в едно число и... Най-вече, не се опитвайте да ми налеете акъл в главата, имам си го достатъчно.
Благодаря на всички, които решиха да не се правят на големи работи и най-спокойно си изразиха мнението без да се заяждат. А до онези ,които направиха точно обратното - ами,какво да ви кажа, срещала съм ужасно много хора като вас, вие сте като цяло стадо, но за жалост не мога да ви избягвам колкото и да ми се иска. Имам да ви кажа само едно : ограничени хора като вас не стигат до никъде. : )
Благодаря ви за всичко ^^.
nerwna, искаш да напиша какво правим ли ? Всичко. Говорим си, смеем се, гушкаме се през цялото време, обсъждаме най-различни теми, помагаме си с проблемите и т.н. и т.н. Това са глупости ли ? Хм, а какво прави една женена двойка ? Същото, само където си имат и деца по-късно. Еми,окей,ние пък си взехме котенце. Преди да кажете нещо за пари - ами, и това споделяме от доста време.
Няма как да ме убедиш ,че се вживявам в някакъв филм, който не съществува. Не че нещо, но човек, който би оприличил историята написана тук с думата '' филм '' ... Ами,няма какво да говоря. Както съм виждала да си говорят разни кифлички '' досещай се сама '' , но ти сигурно знаеш това, нали нерваче ? : )
PinkPan7her, разбирам какво ми казваш. Но ти сама каза,че ти така си си мислила и първия път. Окей, теб какво те кара да мислиш,че съм влюбена за първи път ?( леле,колко повторения.. )
Предният път същото ли усещаше?