- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специално е.
Не,тогава беше по-слабо,просто защото бързо разбрах що за стока е момчето.
Ахх.... най-вероятно грешката е моя. Следващия път ще описвам чувства по-неемоционално![]()
Връзките не се делят задължително на два вида: такива, при което си ненормално влюбен и сте заедно вечно, и такива, при които той се оказва идиот.
По-голямата част от връзките са хубави, обичате се, в един момент обаче осъзнавате, че не сте хората, с които искате да прекарате живота си или имате големи различия и нещата приключват, а вие оставате в добри отношения.
От колко време сте заедно?
iZombieПървоначално написано от iSkinny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ултимейт смешен съм.
Not really
Ахххх колко познато.Точно в такава връзка съм и ме побърква факта,че се 1 човека с който съм няма мнение и само моето е от значение....Както и да е.Радвам се,че се чуствате толква щасливи,но всичко е преходно.Ще мине време няма да сте заедно винаги (или поне в повечето случай става така) . Недей да прекаляваш с тази "любов",че изглежда смешно.Щастието е нещо,което трае не много дълго.За нещастието не бих казал същото,но друга тема...Помни ми думите идва един момент,който е следния "...когато разбираш,че както всичко е наред , изведнъж сичко се скапва" .Моментите от този тип са доста,а когато нямаш реална преценка за случващото се обикновено въпросните моменти са доста тежки.Първоначално написано от GossipGirl89
Извинете ме.. мисля,че се изразих ДОСТА неправилно в тази тема...
Всъщност, връзката ни е това http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 <3
Хора ,жалки сте.Почти всички тук сте с болни мозъци.Какво нападате момичето и го убеждавате,че връзката му че приключи рано или късно.Какво злобееете бе.Тва жените сте страшна работа. Като не разбирате една романтична и чувствена натура,каквато явно е авторката на темата,по-добре не пишете.
МОга да ти пожелая само да сте винаги така щастливи и влюбени и нека тази ИСТИНСКА ЛЮБОВ не ви напуска НИКОГА !
Благодаря !! ^^
Един съвет:Не го пиши тука напиши го на НЕГО или още по-добре КАЖИ МУ ГО !![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Разменяме такива послания всеки ден.