Някога чувствали ли сте се така сякаш сърцето ви спира ? Аз - да. Всеки един момент, когато погледна в очите му и виждам всичко , за което някога съм си мечтала и за което някога мога да мечтая. С Него виждам бъдеще и семейство,деца, щастие и любов. Знам, че Той никога няма да ме предаде, защото Той е различен. И въпреки,че сме били в ужасно трудни моменти заедно, мен все пак ме е страх да не го загубя, защото Той е моето семейство,моята утеха.. и искам винаги да съм до Него. Да, точно така, искам АЗ да съм до Него. Не ме интересува ако Той ще ме подкрепя, ако ще иска да е с мен.. За мен е важен само Той. Неговите чувства,емоции,мнения.. И винаги ще давам всичко за Него ! Ще давам всичко от себе си, за да Го видя усмихнат. Ще давам всичко от себе си, за да унищожа една тъжна нота в гласа Му. Ще дам всичко от себе си за Него... Забелязахте повторенията на ''него'' и ''той'' ? Ами... ОБИЧАМ да говоря за Него. Не искам да споменавам името му, пазя го в анонимност.

Вие чувствали ли сте се така ? Променяли ли сте себе си за някой ? Отдавали ли сте се за някой ? Аз да, правя го в момента. И кълна се, това е най-красивото,чисто,нежно и прекрасно нещо,което някога ми се е случвало !!!

Обичам те....