.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Егати зомбито.

Не,тогава беше по-слабо,просто защото бързо разбрах що за стока е момчето.

Ахх.... най-вероятно грешката е моя. Следващия път ще описвам чувства по-неемоционално

anonymous708973
    Guest
    Връзките не се делят задължително на два вида: такива, при което си ненормално влюбен и сте заедно вечно, и такива, при които той се оказва идиот.
    По-голямата част от връзките са хубави, обичате се, в един момент обаче осъзнавате, че не сте хората, с които искате да прекарате живота си или имате големи различия и нещата приключват, а вие оставате в добри отношения.

От колко време сте заедно?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от iSkinny
    Не,тогава беше по-слабо,просто защото бързо разбрах що за стока е момчето.
    iZombie
    Ултимейт смешен съм.

Not really

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Хубаво е да си влюбен и да се грижиш и интересуваш от човека до теб, но пък не е хубаво да забравяш и пренебрегваш себе си. Не можеш да мислиш само за неговите чувства и емоции - понякога трябва да мислиш и за своите. Има ситуации, в които да речем той не е прав за нещо и тогава ти какво? Ще се съгласиш с него, ще пренебрегнеш своите чувства и принципи, само и само той да е доволен, така ли? Това не е любов, а глупост.
    Ахххх колко познато.Точно в такава връзка съм и ме побърква факта,че се 1 човека с който съм няма мнение и само моето е от значение....Както и да е.Радвам се,че се чуствате толква щасливи,но всичко е преходно.Ще мине време няма да сте заедно винаги (или поне в повечето случай става така) . Недей да прекаляваш с тази "любов",че изглежда смешно.Щастието е нещо,което трае не много дълго.За нещастието не бих казал същото,но друга тема...Помни ми думите идва един момент,който е следния "...когато разбираш,че както всичко е наред , изведнъж сичко се скапва" .Моментите от този тип са доста,а когато нямаш реална преценка за случващото се обикновено въпросните моменти са доста тежки.

Извинете ме.. мисля,че се изразих ДОСТА неправилно в тази тема...
    Всъщност, връзката ни е това http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 <3

Град
    Plovdiv
    Хора ,жалки сте.Почти всички тук сте с болни мозъци.Какво нападате момичето и го убеждавате,че връзката му че приключи рано или късно.Какво злобееете бе.Тва жените сте страшна работа. Като не разбирате една романтична и чувствена натура,каквато явно е авторката на темата,по-добре не пишете.

МОга да ти пожелая само да сте винаги така щастливи и влюбени и нека тази ИСТИНСКА ЛЮБОВ не ви напуска НИКОГА !

Благодаря !! ^^

Голям фен
    Един съвет:Не го пиши тука напиши го на НЕГО или още по-добре КАЖИ МУ ГО !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Разменяме такива послания всеки ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си