Великите хора са уникални, единствени, неповторими, различни и винаги знаят какво говорят, за да може онези долу, които не влагат особена мисъл в действията си, да следват една простичка идея без особен замисъл. Защо тогава всеки тук споделя едно и също мнение? И как разбрахте, че пиша, за да се похваля? Изпуснахте върпосите под написаното от мен? Или просто искате да се заяждате? Най-вероятно аз не се опитвамд а убедя себе си, а да ви светна, че животът може да си има и положителна страна. Вместо да стоите във фоурма и да си спомянте как сте губили това, което имаме ние сега, може да подкрепяте хората. Но нали сме българи- "щом на мен ми е лошо, дай и на другите да им е така". Не отговаряйте повече тук, няма смисъл да обсъждам. Самата идея, че можете да коментирате нещо, за което сте добили информация от някоко реда, е просто глупава и показва колко мисъл влагате в действията си. Пък и като гледам по колко време прекравате в този форум, вие просто сте си останали в тийн години, в които всичко изглежда простичко, само с по една истина. Изглежда жалко да коментираш нечия любов, вместо да се радваш за нея. И никой не може да ме убеди, че изписахте товкао простотии, за да ме предпазите. Вие дори не ме познавате, а ако такъв процент от хората в страната ни искаха доброто на непознати, колкото тук във форума, то тогава щяхме да сме един от най-великите наорди.