.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *

Какво да правя?

Здравейте..
    Не съм очаквала никога да пиша в сайт за такъв "проблем", но ето и това се случва. Та .. майка ми и баща ми имат собствена фирма и не живеят с мен, не са много далеч само на 30 мин. път, но липсата им ме убива с всеки изминал ден, преместиха се когато бях втори клас живея с баба си много я обичам, тя е всичко за мен, но въпреки това аз искам да живея с родителите си .. Да знам, че вечерта когато се върна от училище те ще ме чакат, искам да знам, че когато имам някакъв проблем аз ще го споделя лично с тях, а не по телефона или въобще да не им кажа.. Знам, че няма как да зарежат работата си и да дойдат при мен само заради моите глупости.. Искам да се преместя при тях.. проблема е, че те са в село, а както всички знаем, едно село не може да предостави онези възможности които дава градът \в случая Варна\ .. а и те никога няма да ми позволят да зарежа "елитното" си училище. Не искам да чакам съботите и неделите за да отида при тях и да бъдем заедно само един ден ...

Има и друг проблем мразя училището си и не заради съучениците или учителите ми, а това с което се занимавам.. Когато се записвах в това училище основната ми цел беше да вляза с рисуване, но се оказа, че няма такава паралелка след 5ти клас .. и с майка ми решихме да се запиша с музика и да изкарам още две години за да мога по-лесно да се преместя. И така изминаха две години, но аз се уплаших от изпитите и най-вече от изпита по английски и не кандидатствах на ново... останах с проклетата музика. Сигурно се чудите какво толкова лошо има .. Ами ужасно е когато си първа смяна да ставаш в 6 и да се връщаш в 17-18ч., ужасно е когато си втора смяна отново да ставаш в 6 за да отидеш на час по пиано в 8:00 и да чакаш след това до 13:30, и накрая да се върнеш в 20:00 .. след това трябва да уча, а на мен ми е само до това.Не искам да свиря, не искам да ставам рано за да изучавам нещо което мразя.. нямам желание всичко което върша е с едно огромно НЕжелание ..всичко което правя е по задължение. Искам да се преместя.. искам да се занимавам или с рисуване или сладкарство, но няма как и това да стане... Поне да отида в най-забутаното даскало да знам, че имам само едни уроци да уча.

Съжалявам, че стана толкова дълго.. благодаря на тези които са го прочели и на тези които са прочели само първия ред.

Супер фен Аватара на skate
    ако бях на твое място щях да заеба даскалото и да тръгна на някакви уроци по рисуване или нещо от тоя род

Град
    Варна *
    Щях да ходя на уроци, но изникнаха някой други проблеми и не станаха нещата... А и как да зарежа даскалото, майка ми ще се побърка.. ще станат едни скандали, караници.. Иска ми се да намеря някакъв начин да се преместя.. да начупя тамбурата и пианото (бих го направила с ГОЛЯМО удоволствие) и да загърбя всичко което правя сега.. да започна отново да рисувам, но проблема е, че във всяко едно училище се изисква изпит по втори език, а аз уча само английски и руски .. в повечето училища са немски, френски и др. а няма как да науча някакъв език за толкова кратко да не говорим, че езиците не ми се отдават въобще.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    И какъв е проблема последно - рисуването или рисуването и родителите(бих ти помогнал с родителите понеже аз съм на квартира сам)
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Има си доста предимства да не живееш с вашите, честно казано.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Има си доста предимства да не живееш с вашите, честно казано.
    Така е , но пък всяко дете има нужда да усеща подкрепа от родителите си. Да си говори с тях и т.н. По темата: Сама каза , че няма как да отидеш при тях - на село са ,нямаш бъдеще там. Можеш да поговориш с тях и да пътуваш , но ще бъде изморително за теб. Не знам , честно казано.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна *
    Проблема е, че имам нужда от родителите си .. смисъл, искам да са до мен.. да бъдем заедно като едно семейство.Не да се виждаме от дъжд на вятър. Пътувам събота и в неделя се връщам, но освен, че е изморително след това не ми остава време за нищо.

Знам, че за тези които са с родителите си всеки ден това е странно .. Но много малко знаят каква е тази празнота.

Говори с тях!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Родителите ти знаят ли как се чувстваш и че не си щастлив/а? Сподели им това, така както го написа на нас. Успех.

помощ!!!!

хора помогнете ми трябва да избера между руски и немски но незнам кой да избера !
    кой е по- лесен?

амии и аз след 7ми клас избрах да уча на 100км от наще постепенно свикнах.Има ли проблем по телефона готови са във всеки 1 момент да дойдат до мен или да ми помогнат казвам лично при мен как е а иначе по темата говори с тях и им кажи как се чувстваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си