- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- няк'ви фотоапаратчовци да ми помогнат <3
хай..та сега събрах няк'ви пари и идва рождения ми ден + имения ми ден + коледа и други празници..та.
Сега мисля да се хвана при баща ми във фирмата му на работа,то няма много работа ,но каквото има т'ва ще е и останалите пари ,които събера..Сега гледах в техномаркет и т.н апарати Canon 600D и Canon 1100D за около 1000-1500 лева..Та мислите ли,че мога да го взема на изплащане примерно пишеше там ,че 24 вноски на месец по 80 лева за 600D..
90% апарата ще се ползва за видео..гледах доста хора ,които се занимават с правене на филми и ми препоръчаха за начален апарат за нискобюджетни филми да взема Canon 600D примерно .. И сега се чудя,дали това на изплащане си струва и т.н .. ще е готино ако си кажете мнението.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
няма да взема мнението ти под внимание.Имаш ужасен аватар.Мерси.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...F-S18-55DC-III
900 лева .. 24 вноски на месец по 40 лева не са много .. в смисъл ще мога да започна да снимам постоянно нови проекти ,а сега не мога..дали си заслужава тоя 1100D?
Should ever be forgot...
1. Не ти работи линка .
2. Чий коментар няма да приемеш ?
Щях да предложа Никон, но щом го искаш предимно за видео...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не допринасяш с нищо,защото няма какво да кажеш.Няма какво да кажеш,защото не разбираш.Тъй като не разбираш,не можеш да кажеш,че това е загуба на пари.Първоначално написано от Nithael
Should ever be forgot...