- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с колега?
Здравейте, ще бъда кратка. Бихте ли имали връзка с колега от университета, има толкова различни мнения, а аз не мога да се реша дали да пробвам с него или не, защото ако не се получи ще е гадно, а той вече си е направо влюбен ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Какво ти пречи като е от университета?
Давай.
много ясно че трябва да се пробваш
Ами пречи ми това, защото мисля, че няма да се получи, и той не е просто от университета, една специалност сме, как ще се гледаме след това, ако не стане? Странно ще бъде ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
От старото ми даскало имахме едно момче и момиче, хванаха се гаджета в 8 клас и си изкараха така 5 години.Първоначално написано от pitfall
Ами ако изпуснеш нещо наистина хубаво, тогава какво? нали знаеш че монетата има две страни и не знаеш на коя ще падне.
Ако трябва да съм честна, не вярвам изобщо да се получи, затова и май не трябва да опитвам, нямам никакво влечение към него, за мен той е приятел и колега, нищо повече ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
Това вече съвсем променя нещата! В такъв случай.... знаеш какво да направиш.
Като не го харесваш, защо въобще питаш тогава?
Не съм казала, че не го харесвам, просто не по онзи начин, а не искам да го нараня.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
Да де това имах в предвид. Ще го нараниш, ако тръгнеш с него без чувства.
Най - добре въобще не му давай напразни надежди.
Не го харесваш , като нещо повече от приятели - разбрахме го ! Точно затова нито един от нас не разбира защо тогава питаш дали въобще да се пробваш с него ? Щом я няма тръпката , какъв е смисъла ?Първоначално написано от pitfall
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако го харесваш действай,а ако не по този начин остави нещата така.
Защо не . .
поздравhttp://www.youtube.com/watch?v=KKQT9JWhiEA
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първоначално написано от pitfall
Къде е дилемата тогава като цялоНе вдявам...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тогава не се захващай.Първоначално написано от pitfall
Поговорете си и му кажи, че го чувстваш само като приятел и нищо повече, щото напразните надежди носят много разочарования и горчивина.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Не, не и не!
за 3 изкарани години в университета съм била с двама колеги...ужасно е, да не говорим, че връзката се износва по-бързо, защото в общи линии сте вързани заедно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И после да, да да...
Ъъъ сори тря'а тръгвам !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пробвай. После ще се питаш ама ако бях пробвала, ами ако се беше получило??... Така че..
Щом гледаш на него като на приятел по-добре не се захващай. Ще го нараниш много повече ако му дадеш напразни надежди.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
След като не го харесваш за к'во питаш??![]()
Не си прави труда да му даваш напразни надежди ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако не си достатъчно мотивирана и не ти се занимава не му давай напразни надежди..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()