- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влююбена <3<3
Хейй .. Ъм незнам дали има и друга такава тема ама все пак ще я напиша.. Та влюбена съм в момче 4 години по-голямо от мен..Всичко започна от бъзиици по телефона // ужасно е до какво може да доведе един телефон!!! // Не знам какво да правя, когато го видя започвам да почервенявам и то момчето се е сетило,че изпитвам нещо към него. На следващия ден ми писа,че е разбрал. Той каза ,че съм малка за него и че има приятелка // за което излъга , но сигурно е имал причини.. // Аз му казах ,че не искам да сме нищо повече от приятели // по най-простия начин// и мисля,че тук е грешката ми.. От този чат нататък си говорим и излизаме заедно, но незнам дали ме има за приятел или малък дразнител който е влюбен в него.. АДСКИ МИ Е ТРУДНОО!! ;дд Помагайтее
![]()
Ми излезте и вижте какво ще стане, не сме гадатели.
Явно не те харесва.
Ако ти се държиш,сякаш нямаш чувства към него,не виждам защо той ще те има за 'дразнител'
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Излез с него, на кафе примерно или разходка, и виж как ще се държи с теб. И се води по неговото поведение - ако показва с нещо, че те харесва - прави го и ти, но стъпка по стъпка, а не изведнъж.![]()
I'm inlove with a criminal...
Щом един вид те е отрязал, недей му досаждай и не храни много надежди. Както ти самата си написала и си си направила изводите, той със сигурност си има свои собствени причини за решението. Пробвайте да излезете един път само двамата, просто да видите дали си допадате (забележи, че говоря в множествено число, за теб е ясно) и всичко ще се реши. Ще си проличи дали си прекарва добре или не, по-добър и категоричен отговор от това няма да получиш.![]()
Излизали сме няколко пъти, но не само двамта .. Това за приятелството първо ми е ясно до болка и ето защо искам да излизаме, но проблема е ,че по фейскбук или скайп е един а на живо друг.. И заради това ми е трудно да преценя, щото тези езичета усмивчици и харесвания са мнооого объркващи при положение ,че на живо му изкарвам думите с ченгелче.. НИЩО НЕ РАЗБИРАААМ![]()
Всеки зад екрана е друг. Всеки се прави на интересен, всеки изпраща емотиконки.. Това не трябва да те обърква. На живо е човека който е. Т.е. той не гледа на теб като "зарибявка", а като на приятел. Просто трябва да го забравиш. По-добре спри да излизаш с него.. Не виждам смисъл когато единия от двамата няма интерес другия да се бута където не му е работата.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Според мен пък в интернет е повече себе си, а на живо го е срам.![]()
NOH8
еми не му показвай каквито и да е чувства.. прави се на ударена каквото и да знае.. и се дръж приятелски и обръщай внимание как реагира как се държи и т.н.
Мда.. по-добре щеше да е вместо да "се съгласиш", че си малка за него, да му покажеш, че всъщност може и да грешиВсе пак.. можеш да пробваш да направиш така, че да те опознае като човек, такава каквато си и вече..ако е писано ..