- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета вие стее !!
Как да разбера , че едно момче ме харесва ?? Как се държи ??
При всеки е различно,но в твоя случай,я ще те спъне,я ще те обиди!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Не е толкова трудно, да забележиш, когато било то момиче или момче те харесва.
Но всичко си опира до човека и начина му на реагиране.
Някои срамежливи може да си гълтат граматиката, когато си близо дотях, да се червят, други пък може да те гледат в очите, да ти се усмихват. Общо взето са много неща, но главното е че когато човек е заинтересуван от теб ти обръща доста голямо внимание и показва заинтересованост, което е трудно да не забележиш и да си направиш изводите.
ами, ако постоянно ме ръчка и ми дърпа плитката, значи ли, че ме харесва![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
По издутината на панталона му.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Просто инстинкт...някои се раждат с него, други го придобиват. Ти очевидно си от третите-обречени на живот в незнание![]()
Както ти казаха,при всеки е различно,обаче при всички случаи ще има повишено ниво към интерес към теб-ако ще и от най-срамежливите да е,най-малко ще го хванеш да те гледа постоянно.А ако не е страмежлив,ще е повече от ясно![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Даже си е лесно. Падам си по определен тип и знам какви са признаците при този тип.Първоначално написано от Sh@d0w
Ако питаш мен повече си е до човека, а не разни типове и прочие, но пък хайде да не се заяждам ;дПървоначално написано от PinkPan7her
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
- разширени зеници
- усмивки
- засичане на погледи
- случайни съвпадения
Мъжете
- Погледът му е интимен – не се спира върху лицето на жената, а се плъзга изучаващо по цялото й тяло.
- Отпуска длани върху бедрата си.
- Докато оправя с ръка косата, вратовръзката, яката на ризата или реверите на сакото си, той докосва гърлото си.
- Когато се появи жената, която е предизвикала интереса му, изпъва рамене.
- Брадичката му се движи нагоре-надолу.
- Разхожда се напред-назад без особена причина.
- Седи с опънати крака.
Едната или и двете им ръце са положени върху бедрата.
- Крака по-широко отворени от обичайното.
- Ясен интимен поглед или бърз „откраднат“ поглед.
- Разширените зеници също свидетелстват за интерес.
- Първият поглед „очи в очи“ е не по-дълъг от 4-5 секунди. След това той или тя свежда клепачи надолу.
- В началото жените гледат най-вече към раменете и ръцете, а ако е възможно, към краката и задните части на мъжа. Мъжете първо оценяват тялото на жената като цяло, след това гледат как е облечена и накрая погледът им пада върху гърдите, талията и бедрата й.
- Бърз контакт с очите през по-голямата част от общуването им.
- Когато бъдещите любовници се чувстват комфортно заедно, те застават така един спрямо друг, че линиите на раменете им са успоредни.
- Копиране на жестовете на обекта на интерес: той кръстосва крака – тя също; тя се накланя наляво – той също; той приглажда коса – тя повтаря този жест. През това време те постоянно се гледат в очите и се движат в общ ритъм.
когато говорим за момчета.. си личи от километри..
Първоначално написано от sunman
![]()
![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Простотия след простотия!Първоначално написано от nolovexxx
Следващият път ще накарам някой приятел да седне и ще му измеря разстоянието между коленете и ще го сравня с разстоянието между коленете на моя, за да сравня и преценя разкрача. Абе, чувате ли се??!
Неопитните трябва да си изградят интуиция, не да следват система от правила, защото някой ден ще се появи нещо, което не може да съберете в рамка и какво правим тогава? Усет му е майката, не следене на признаци.
Ако хвърли камък по теб - истинска любов!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
При мен интуицията върши чудесна работа макар и рядко, съм грешала но процента е нищожен.
Първоначално написано от nolovexxx
От тия неща, дето ги изреди излиза, че всеки надрусан мъж показва признаци, че харесва жена![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Успее ли да ти разбие нещо, омъжи се за него.Първоначално написано от Luidgie
Първоначално написано от eliyiy
Слушай психолозите и философите на тийна и ще разбереш![]()
Creative Technologie
Абсолютно.Първоначално написано от leadyflame
Не съм го писала аз, това намерих в нет-а .. а за погледите според мен си е вярно .. когато харесвам някой го гледам в очите е и други хора гледамПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
абее разбира се когато някой те харесва
![]()
![]()
![]()
![]()