.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Съсипана съм !!

Здравейте !Момиче съм на 14 г. ! От много време съм скарана с най-добрата си приятелка .. Не знам какво да правя .. В училище сякаш съм невидима за нея .. Къде ме прегърне един път в месеца .. В междучасията е нон стоп с другите , а в часовете все е умислена .. На мен ми е супер гадно , не говоря много , като се прибера се затварям в стаята и си мисля за нея , сутринта също и не мога да спя .. Когато не и обръщам внимание започва да ме търси .. Боледувах една седмица и като се появих в уч. все ме гледаше и като я погледнех се появяваше 100 каратова усмивка... В скайп се държи коренно различно с мен смисъл все едно и пука .. Оффф ... Извинявам се , че омеших толкова нещата , но аз самата съм много объркана ! ; (( МОЛЯ ВИ , ПОМОГНЕТЕ !!

Сподели й как се чувстваш... Не се срамувай и страхувай да го направиш. И й го кажи очи в очи, не по скайпа.
    Питай я какво има, обясни й, че държиш на нея.
    Ако ти се присмее, просто зарежи. Не е приятел този, който се подиграва с чувствата ти и не те взема насериозно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Guest
    Купи си лопата и я сурвакай за Коледа.

Град
    София
    Какво толкова си се притеснила за някаква кифла,че не те прегръща,ако ти беше толкова добра приятелка нямаше да сте скарани,намери си друга.
    Джагара-Джугара

Не си заслужава.. Прекалено лесно се размекваш, а тя те търси само като има изгода. Не се занимавай с нея. Знам, че е трудно, но се опитай.

Намери си истинска най-добра приятелка. Фалшификати много и само страдаш заради тях.
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Намери си гадже :P
    i'm not the best,but the best want to be like me !

Мега фен Аватара на Mi6inka
    За какво се скарахте. Май и на нея и липсваш, ама все някоя трябва да направи 1вата крачка от сдобряването. Защо не това да си ти?

Голям фен Аватара на Mirage3
    Или е дочула някакъв слух за теб от някого, или е заради причината на караницата.

Благодаря ! Awil имам си обаче като се сетя , че с нея сме скарани и започвам да го отблъсквам ..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ^^
    Обръщай повече внимание на него, поне ще спреш да мислиш за проблема за малко .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Все едно аз съм го писала,моята приятелка също се държи така :х не знам какво става, няма какво да направя . . .не знам какво да й кажа,омръзна ми да говоря вече.
    Дано се оправят нещата и всичко да си е наред с твоята.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от limpk0nk3
    Благодаря ! Awil имам си обаче като се сетя , че с нея сме скарани и започвам да го отблъсквам ..
    e, ти поне си имаш гадже...Иначе според мен ако, не се карате, няма да сте приятелки...Все има нещо, което делим с приятелите си, но винаги много скоро след това, се сдобряваме и забравяме...Според мен тя е забравила, щом те търси. А иначе наистина отделяй повече време на приятеля си да не го изгубиш него, докато се опитваш да си върнеш нея

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    Ти да не я харесваш .. излиза малко лесбийска история

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от LoweShot
    Ти да не я харесваш .. излиза малко лесбийска история
    това,че обичаш най-дорбата си приятелка(,защото сте били толкова време заедно,помагали сте си и сте били заедно във всичко) те прави лесбийка ??? :shock:
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на fenasf
    Тва жените сте много странни същества защо просто не идеш да поговорите за това?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

otgoworr

Виж кфо аз съм по същия начин от 2-3 седмици иии вече спира да ми пука ... намери си нови приятели и забрави за нея очевидно вече не иска да сте приятелки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си