.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Помощ в избора на Лаптоп

Здравейте, търся си нов лаптоп и вчера попаднах на този : http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire...2_NX_MCMEX_018 ... какво мислите за него ? Също така може да ми препоръчате някой
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Не го купуваи само заради кода. Не знам дали ще може да се играе батълфилд на хубави настроики. По-късно ще разгледам в този ценови диапазон и ще предложа нещо.

Мерси. Само да спомена,че на мен не ми е за играта, аз попринцип не играя. Търся някой с по-добри характеристи за по-тежки програми и все пак ценатаму да не е колкото цената на бъбреците ми.
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Имам опит с Аспайър 5920. Изключително интелигентно проектирана и сглобена машина, има достъп до всичко. Видеото му беше НВидиа и дефектира, което направи цената му почти колкото едни бъбреци. За това Ейсър нямат вина, пък и аз доста го тормозех с игри, макар и с подложка. Така че съветът ми е да избягваш НВидиа.
    П. С. А да, с АТИ е. Взимай го с 8 ГБ РАМ, няма да са ти излишни. И с една хубава подложка, особено ако мислиш да го ползваш на меки повърхности (в леглото).
    Последно редактирано от ZloboMiR : 02-27-2014 на 22:12

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Gloppp Виж мнението
    Мерси. Само да спомена,че на мен не ми е за играта, аз попринцип не играя. Търся някой с по-добри характеристи за по-тежки програми и все пак ценатаму да не е колкото цената на бъбреците ми.
    след като няма да е специално за игри, в такъв случай онзи, който си посочил в първия пост е добър, но стандартната му памет(4GB) може да се окаже малко, понеже видеото е със споделена памет и ако го настроиш на 1GB, тогава оставаш само с 3 свободни GB RAM, можеш да добавиш поне още 2GB за да станат 6, а така цената му става 878лв.

Супер фен Аватара на JDeel
    И аз намирам Acer за добри машини и то на добра цена. Предложения модел явно са го снабдили с пекан процесор, другите неща са средна работа, но пък и цената е средна работа. Хубаво е да знаеш на кои параметри точно да обърнеш внимание, а това зависи конкретно от това за какво ще се ползва машината. Особено пък в днешно време е някакъв микс от нови технологии - Haswell процесори, нисковолтови памети, IPS дисплеи, FullHD резолюции и дори по-високи, тъчскрийн, SSD и хибридни хардове, осветени клавиатури (btw сива клавиатура с бяла подсветка е малко шит).

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си