.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Имам проблем..помогнете моля ви,не издържам!!!!

Имам проблем....брат ми е по-голям от мен и си намери жена...тя е много лоша и му съсипва живота!!!Но той не го разбира,защото е много,много влюбен...тя живее с нас вече 2 години...Отначало всичко беше ОК,но в близката половин година започна да си показва рогата... Започна на мен да ми се кара за щяло и не щяло ;ххх Много ме дразни..да подчертая..не е кифла,но непрекъснато му се кара за пари..какво е ппохарчил и тн...вече не му дава и да яде(смис да не дава пари за ядене).Знам,че не е мояя работа,но искам да ги разделя ;хх...Не ревнувам!!!Защото много хора казват,че е така,но грешат няма капка ревност!А да тя е голяма стисня..един път бате и къпи 2 шоколада и ние с нея бяхме в кухнята,той остави за да си взема и тя ме погледна...усмихна ми се и си ги прибра в джоба..без да и пука!!! Има още много такива случки,но предполагам,че придобихте доре-долу представа какво е положението...ние се правим,че много се обичаме,но толкова много я мразяяя.....;хххТа ако може даваите съвети и помагаиитее!!!Мерси предварително

Преместена.
    kalpazanka
    Коя съм?Не ви трябва да знаете.Чия съм?Ничия.Само на себе си.Каква съм?Различна.И никога еднаква.Къде съм?Навсякъде.И преди да се усетиш ме няма...

Не се меси.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо ли ми се струва , че наистина ревнуваш и в това е проблема. Не може единствено към теб държанието й да е такова. А брат с извинение , колкото и да е влюбен , не ми се вярва да позволява да го командват, но както и да е. Най - добре е да си траеш и да не се месиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

;хх

Грешка ще е ЗНАМ,но всички негови приятели ми казаха да направя нещо и че всичко е в моите ръце
    Коя съм?Не ви трябва да знаете.Чия съм?Ничия.Само на себе си.Каква съм?Различна.И никога еднаква.Къде съм?Навсякъде.И преди да се усетиш ме няма...

Нееее тя се държи дори с баща ми толкова грубо,чее....и неее...не ревнувам....

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Живеят с вас .. и баща ти и позволява да се държи така ?!

аз ако бях щях да ги изгоня .. Да си наемат жилище и да се оправят ...

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Това защо е в този раздел...

Ако и другите си мислят, че е змия, просто кажи на брат си какво е отношението на жена му към теб и си поговори с него...

Или направи мега коварен номер (обръсни и главата) и тя самата ще избяга... Му-ха-ха-ха-хааа... змия мръснаа
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Избий цялото си семейство в съня им !
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Разбрах горе-долу за какво става въпрос. Саботирай я или най-малкото запиши някои нейни думи към теб, баща ти и други близки, пусни го на брат си - фактически ще избере или вас, или жената в която е много много влюбен
    Love is everything!

хахах до болка ми е познато .. имахме една съседка на вилата голяма крава... но с баба са "приятелкии" и нии с брат ми решихме да направим така че да не се върне .... и така един ден баба беше направила един горещ сос и там манджа и излезе за малко и каза да посрещнем гостенката и малко преди да дойде взехме мастило намазахме пода проскубахме 1 кокошка и без това умираше ;ддд взехме захар и др. лепкави и хлъзгави неща.И тя дойде беше отключено и влезе без да почука нито нищо залепна отгоре ни пуснахме перата и захар да е лепкаво и после врелия сос нататък беше още по брутално но не ми се пише ;д... нещо подобно играчки подправки прави се на ударена и прави всичко възможно .. зависи колко си и надъхана и колко са задълбочени отношенията ви

Aз му казах,но той каза,че ревнувам..и всичко беше до тамм..!!! ;хх

Поговори с тази вещица, кажи й че няма смисъл да се държи така защото ще съсипе на брат ти живота абе трябва да я трогнеш измисли нещо.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    А баща ти какво мисли по въпроса ?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Твоя брат нямали глава на раменете си ? или просто мисли с погрешната .

Но да знаеш че те подкрепям, нещо такова трябва да се отстрани !!!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Отрова за мишки ?

Цитирай Първоначално написано от fibichkaa
    Отрова за мишки ?

Аз, ако имах такава пачавра щях да и правя на пук но стоп ;д няма кво да говориш! Живей си живота, все едно я няма, ако ти се направи нещо, направи й се и ти! Нито може да ти посегне, нито нищо ;д Рогата напред и да не ти пука !

МММИИ тате няколко пъти говори и с нея и с брат ми,но ефекта от дефекта..!!!Никаква полза няма ;ххх Не издържам по-голяма е от мене и се прави на важна....нямам си идея кво да направя.... ;хх

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Избий цялото си семейство в съня им !
    +1! Обеси ги на собствените им черва!

Повече от фен

..

Засечи я с някоя реплика, когато пак се държи грубо с теб или семейството ти. Нещо от сорта на " Живееш в нашия дом, така че не се дръж така, а бъди по-възпитана.." . Все пак сте я пуснали да живее у вас, по дяволите, тя не може да си позволи да бъде стисната и груба, след като вие делите собственият си дом с нея. Разкажи на баща си, за това как те кара да се чувстваш и какво мислиш. Най-добре брат ти и приятелката му да живеят отделно. Никой от вас не длъжен да живее и търпи всяка една непозната жена, с която брат ти реши да си ляга.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Дръж се и ти грубо с нея,псувай,викай ;д квото ти е кеф все пак ти си си вкъщи,не тя...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Защо ли ми се струва , че наистина ревнуваш и в това е проблема. Не може единствено към теб държанието й да е такова. А брат с извинение , колкото и да е влюбен , не ми се вярва да позволява да го командват, но както и да е. Най - добре е да си траеш и да не се месиш.
    има ги и такива. наричат се "мъж под чехъл" ;дд

Еми те са сгодени...той не просто си ляга с нея...той я обича...2години са заедно вече!!Затова живеят заедно... ;хх

Град
    София
    Покажи си рогата и ти.
    Защо я търпите?
    Изгонете я.
    Това не е нейният дом.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilzz3
    хахах до болка ми е познато .. имахме една съседка на вилата голяма крава... но с баба са "приятелкии" и нии с брат ми решихме да направим така че да не се върне .... и така един ден баба беше направила един горещ сос и там манджа и излезе за малко и каза да посрещнем гостенката и малко преди да дойде взехме мастило намазахме пода проскубахме 1 кокошка и без това умираше ;ддд взехме захар и др. лепкави и хлъзгави неща.И тя дойде беше отключено и влезе без да почука нито нищо залепна отгоре ни пуснахме перата и захар да е лепкаво и после врелия сос нататък беше още по брутално но не ми се пише ;д... нещо подобно играчки подправки прави се на ударена и прави всичко възможно .. зависи колко си и надъхана и колко са задълбочени отношенията ви
    хаха това е доста оригинално
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си