- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет...
Здрвейте!
Проблемът ми е следния... Аз... Запознах се с децата на вуйчо ми и стринка ми преди около две години... И най-големият ми братовчед много ми допадна. Много.
Понеже семействата ни са близки и доста често си ходим на гости и ни оставят да спим в една стая....
Веднъж с братчеда седнахме да си лафим за гаджета, любов и т.н. аз се поувлякох и се изпуснах, че ако не ми беше братовчед бих му била един вид навита... Попита ме какво и защо ми пречи това и ме целуна... И оттогава имаме нещо като връзка, която продължава 10 месеца...
Не искам вече да съм в тая връзка, обаче се страхувам, че ще каже или нашите или на техните, но понеже знам, че той си пада отмъстителен...
Как да подходя?
Нищо няма да каже, остави го като не го искаш.
Дано да е фейк.
Честно казано и аз се съмнявам да си каже. Тъй и тъй вероятно него ще изкарат виновен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мхм.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
И се чувствате добре заедно, въпреки че знаете, че сте братовчеди?
Странно , ама факт. (Поне ако темата не е фейк)Първоначално написано от Mi6inka
По темата: Щом не искаш да продължаваш тази връзка повече - слагаш край и това е. Аз също се съмнявам да каже , пък и сте братовчеди. Не знам просто как .... Сте толкова спокойни и щастливи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Т'ва е гнусно бе !
И ме съмнява да каже...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Оф, не сте добре..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
много ясно,че няма да каже,него го е страх,колкото и да теб,така че надали има тая вероятност,особено щом го касае и засяга пряко това..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Какви братовчеди сте? 1, 2, 3, 4 ?
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
У нас е ненормално. На запад е нещо нормално, дори за първи братовчеди![]()
Просто спри и се дръж на положение. Начесала си си крастата.
![]()
Ако не си фейк.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и аз съм на това мнение. дори го намирам за повече от отвратително. . .Първоначално написано от IseeDEADbodies
и за останалото население - първи братовчеди са тя и на вуйчо и сина.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Абстрахирайки се от факта, че секса с братовчед е кръвосмешение, бих те посъветвала да го зарежеш и не се страхувай, че ще се раздрънка, защото колко това е лошо за теб, толкова и за него. Тоест и двамата ще отгърмите яко и затова едва ли ще каже на някой нещо.
Искрено се надявам да е!Първоначално написано от SmilezZz
нищо няма да каже.. късай го щом не го искаш
ама вие правили ли сте секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оуу, ужас!!
Прекратявай веднага всичко.. това е егати и гнусното..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Само аз ли не виждам нищо толкова странно и учудващо![]()
Иначе щом не го искаш се отдалечи от него, доколкото е възможно де...
NOH8
За тези, на които им е странно - на мен също ми беше много странно отначало и дори имах съмнения... Обаче пък същевременно не можете да си представите колко си паснахме с него като мислене, разсъждения, дори на външен вид си приличаме малко. Имала съм няколко гаджета преди него и с никое от тях не съм се разбирала така добре.
Ще е трудно да не се виждаме толкова често, при положение че семействата ни са близки. Освен това, наистина не знам, ако много се разсърди... Техните са доста по-умерени и либерални от нашите и на него не биха му вдигнали чак такъв скандал като на мен...