.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    баща ми няколко пъти е споменавал думата ''секс'' и като каже и ''еми да де, не си малка вече''
    а майка ми...абе говорила ми е...ама аз само седя и се червя там..ааа не!

не е расла в саксия, предполагам че подозира някои неща, ама извинявайте...някак не ми е правилно и нормално да говоря с нея/тях за такива работи, при положение че не сме си близки..
    а един ден ако аз имам деца, ще им говоря че си преценяват кога да го направят и си имат глави на раменете..не мога да ги ''затворя в интернат'' за да не правят секс..поне се надявам да мисля така и тогава (:
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

аз съм момиче и на баща ми никога не бих казала.. но с майка ми всичко си споделям.. няма как ..

Всеки един родител знае,че в един хубав ден детенцето му ще почне да прави секс.Лошо е,когато този ден бъде преди определена възраст.Как очаквате да реагират,ако разберат че сте правило секс и сте едва на 14 ?

ами да му мислят девойките които почват от 14

Аз съм на 14 и водя полов живот. Да много биха се шашнали , както направи и майка мил. 3 дни ми го натякваше и накрая аз се изнесох от нас ..След това звънене , молби и се прибрах. За да се сдобрим се наложи и брат ми да разбере. Той го прие много спокойно. А сега и Майката няма проблем и приятелят ми си спи в нас . А баща ми ще разбере след като навърша 18 години
    Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ако един ден разбера, че 13 годишната ми щерка се чука, ще я тикна направо в интернат !
    И , защо ?
    Не разбирам какъв е проблема.
    Защото не искам да тръгне после да ражда на 14-15. Сега някой ще напише, че могат да се пазят, е да, ама ако толкова се пазеха нямаше да е пълно с теми от типа "Бременна ли съм ?!". Не мисля, че едно дете е способно да гледа друго дете.

Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Само за дъщери става отново въпрос ами ако имате син какво?
    На сина му няма да му се подуе корема ! Прозвуча ограничено...както и е да, сега сериозно...
    За мен едно 13 годишно момче не е редно да прави секс. С коя ще го прави ? С някоя 13 годишна ? Все едно две ДЕЦА да правят секс заедно...УЖАС !

Като цяло не одобрявам деца да правят секс с други деца, нито по-големи батковци да правят секс с 13 годишни момиченца, и не одобрявам също така деца да гледат деца ;о !

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Ако един ден разбера, че 13 годишната ми щерка се чука, ще я тикна направо в интернат !
    И , защо ?
    Не разбирам какъв е проблема.
    Защото не искам да тръгне после да ражда на 14-15. Сега някой ще напише, че могат да се пазят, е да, ама ако толкова се пазеха нямаше да е пълно с теми от типа "Бременна ли съм ?!". Не мисля, че едно дете е способно да гледа друго дете.

Ами ако я възпиташ няма да пита 'бременна ли съм?'

Или просто повечето ви родители немогат да разберат кога детенцето им пораства и още си го имат за маминото момченце или момиченце, и не ми изскачайте сега с това, че на 14 са още малки.. ами при някои това продължава до 20 и косур
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sugargirl94

Ами ако я възпиташ няма да пита 'бременна ли съм?'
    Надявам се да възпитам децата си наистина добре, но има един израз "Преди да имам деца имах три теории за отглеждането им. Сега имам три деца и нито една теория"...

Hukuu - на 13-14 всички винаги се мислят за много зрели и дори си вярват, че са по-различни от останалите. Т'ва, че момичетата имат цици, а момчетата могат да го вдигнат не значи, че са физически зрели за секс. Да не говорим психически...

anonymous708973
    Guest
    Ще възпитам дъщеря си по такъв начин, че да не робува на чуждото мнение и да мисли със собствената си глава. Аз съм възпитана така и съм изключително доволна от това. Когато прецени - тогава, а ако е възпитана по този начин, няма да прецени преди 15-16.

Ако е син... Мисля да предоставя тая част на таткото, но в общи линии, ще гледам от него да стане мъж, който познава и използва достойнствата си в своя полза. С две думи - няма да го похваля, ако на 14 го заваря по време на секс, ама тайничко ще се радвам
    kinda hypocritical

Моята знае,че го правя и без предпазни мерки,но просто ми казва да се пазя.

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Бе да ти кажа, то е ясно, че рано или късно всеки почва да прави секс. Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой. Съвсем сериозно говоря. .
    А ако имаш момче и на 13 вече е е*ало, ще го подкрепиш ли
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    sry.. ама не го намирам за нормално т'ва нещо.
    Лол, а защо мислиш , че ми дреме ?
    +Ареееее моралистите
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Категоричен съм, че сексуалната активност влиза в "личното пространство", което всеки един човек заслужава да има!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ще възпитам дъщеря си по такъв начин, че да не робува на чуждото мнение и да мисли със собствената си глава. Аз съм възпитана така и съм изключително доволна от това. Когато прецени - тогава, а ако е възпитана по този начин, няма да прецени преди 15-16.
    Абсолютно.
    Аз споделям страшно много с майка ми и тя е на ясно с всичко. Случила съм на родител просто. Винаги е нямала нищо против да си задавам въпросите и е отговаряла съвсем нормално без птички и пчелички. Някой в началото каза нещо много вярно, че това кой колко споделя въобще не зависи от нас, а от родителите ни. Мхм. Човек споделя, когато го предразположат към това. Както е и с приятелите. Разказваш на тези хора, които покажат, че реагират адекватно на информацията.
    За мен е важно, когато имам деца да пречупя тази тъпа линия: родител-дисциплина-шеф вкъщи, а да им бъда просто много близка приятелка. Така можеш и да ги възпиташ хубаво, и да им поговориш, и да се разберете... Въобще друго си е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    Бе да ти кажа, то е ясно, че рано или късно всеки почва да прави секс. Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой. Съвсем сериозно говоря. .
    А ако имаш момче и на 13 вече е е*ало, ще го подкрепиш ли
    същата работа...
    ;] Тя му станала пишката щото му се пикае, то си мисли, че му се ебе... аре моля.

Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    sry.. ама не го намирам за нормално т'ва нещо.
    Лол, а защо мислиш , че ми дреме ?
    +Ареееее моралистите
    Точно т'ва е проблема, че на повечето не ви "дреме" и на родителите на тия ранопроебалите се, и на тях не им "дреме". То всичката ни в България е такава, щото на никой за нищо не му дреме. И по света като кажеш, че си българин.... нали. Ама се отплесвам и т'ва няма нищо общо с темата. Но като цяло т'ва е проблема, че не ви "дреме". Не ми ги разправяйте тия путки-майни била готова и не знам си к'во. Форума е живия пример, ако всички тия 13-16 годишни пикли и пикльовци бяха готови и "узрели" да правят секс, шибания форум нямаше да е пълен с шибани теми от сорта "Бременна ли съм ?" и "Приятелката ми бременна ли е?".

Благодаря за вниманието, лек ден.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен
    Бе да ти кажа, то е ясно, че рано или късно всеки почва да прави секс. Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой. Съвсем сериозно говоря. Иначе съм съгласен с теб, ако става дума за вече поотраснали деца. Там към 18те... Моите родители са опитвали да зачекват темата, но просто на мен ми е некомфортно да говоря с тях за това. Не е като да не сме ги водели тези разговори за "птичките и пчеличките" . Но това не е криене, просто не го обсъждам с тях, защото не го намирам за нужно. А и на тях им е пределно ясно как стоят нещата.
    ще я спукам от бой вика

Голям фен
    Мисля че родителите не трябва да са либерални...мойта маика не е от най-милите имайки в предвид колко често отивам с нещо насинено в училище и некви такива малки драми...но предполагам че каквито и да са родителите когато стане дума за нещо сериозно тип като секса на инфантилна възраст сигурно трябва да обърнат внимание..а иначе имах в предвид тези дето в даскало са големи ебачи за пред другите ама пред мама и тате треперят щото се тресе от тревога какво ще стане разберат ли...а един пример елементарен...момичето като се крие...и като я закарат веднъж на гинеколог за профилактичен преглед и виж ква олелия става що не са научили родителите...някои ще каже че кой пък се е натискал да да ходи на гинеколог...но всяка една майка на която и пука за дъщеря и би следвало (или така е по нормалните държави ) да я заведе на преглед още щом й дойде...това е мойто мнение...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    Моята знае,че го правя и без предпазни мерки,но просто ми казва да се пазя.
    е това кажи ми не е ли безотговорно от страна на майка ти???

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue
    а един пример елементарен...момичето като се крие...и като я закарат веднъж на гинеколог за профилактичен преглед и виж ква олелия става що не са научили родителите...някои ще каже че кой пък се е натискал да да ходи на гинеколог...но всяка една майка на която и пука за дъщеря и би следвало (или така е по нормалните държави ) да я заведе на преглед още щом й дойде...това е мойто мнение...

Що за глупости ?!

Профилактични прегледи при гинеколог не съм чувала да се правят на непълнолетни лица, още по-малко на момичета на които току що им е дошъл цикъла. Разбирам ако цикъла е нередовен, ако има някакво възпаление и оплаквания, но ей така да водим 13 годишните на гинеколог, е това не го разбирам. Момичетата под 18 ходят на гинеколог защото или имат нередовен цикъл или искат да им бъдат изписани противозачатъчни. Плюс това прегледа би следвало да е между лекар и пациент и когато гинеколога попита "Водите ли полов живот ?" мама не би трябвало да присъства в кабинета.

Голям фен
    а един пример елементарен...момичето като се крие...и като я закарат веднъж на гинеколог за профилактичен преглед и виж ква олелия става що не са научили родителите...някои ще каже че кой пък се е натискал да да ходи на гинеколог...но всяка една майка на която и пука за дъщеря и би следвало (или така е по нормалните държави ) да я заведе на преглед още щом й дойде...това е мойто мнение...

Що за глупости ?!

Профилактични прегледи при гинеколог не съм чувала да се правят на непълнолетни лица, още по-малко на момичета на които току що им е дошъл цикъла. Разбирам ако цикъла е нередовен, ако има някакво възпаление и оплаквания, но ей така да водим 13 годишните на гинеколог, е това не го разбирам. Момичетата под 18 ходят на гинеколог защото или имат нередовен цикъл или искат да им бъдат изписани противозачатъчни. Плюс това прегледа би следвало да е между лекар и пациент и когато гинеколога попита "Водите ли полов живот ?" мама не би трябвало да присъства в кабинета.
    Не искам да съм груба но питай който искаш или прочети нещо по тази тема...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

Що за глупости ?!

За последното съм съгласна. Но относно профилактичните прегледи, примерно аз ходя на такива, откакто ми е дошъл първия цикъл...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Бащата винаги, когато е имал възможност, ми е предоставял терен, когато вкъщи не е било удобно. Майка много мрънкаше преди..., след това се примири и условието беше да не засича женско като се прибере, а когато някоя събота или неделя реши да иде на вила, което не се случваше много рядко... тогава да видиш.

Тва с терена си е е'бало майката... немалко пъти съм се прецаквал точно заради това. Иначе лятото по се живее.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София

Не искам да съм груба но питай който искаш или прочети нещо по тази тема...
    Хайде обясни ми защо едно момиче което току що му е дошъл цикъла трябва да посети гинеколог ?! Камоли, че едва ли води полов живот и лекаря няма да може да огледа отвътре. Освен един ехограф да направи за друго не се сещам. Друго е вече ако има оплаквания като болка, сърбеж, зачервяване, течения и т.н...тогава прегледа е задължителен независимо от възраста.

аз ако кажа на нашите ще ме гледат мн странно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си