- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами нашите...?
баща ми няколко пъти е споменавал думата ''секс'' и като каже и ''еми да де, не си малка вече''
а майка ми...абе говорила ми е...ама аз само седя и се червя там..ааа не!
![]()
не е расла в саксия, предполагам че подозира някои неща, ама извинявайте...някак не ми е правилно и нормално да говоря с нея/тях за такива работи, при положение че не сме си близки..
а един ден ако аз имам деца, ще им говоря че си преценяват кога да го направят и си имат глави на раменете..не мога да ги ''затворя в интернат'' за да не правят секс..поне се надявам да мисля така и тогава (:
аз съм момиче и на баща ми никога не бих казала.. но с майка ми всичко си споделям.. няма как ..
Всеки един родител знае,че в един хубав ден детенцето му ще почне да прави секс.Лошо е,когато този ден бъде преди определена възраст.Как очаквате да реагират,ако разберат че сте правило секс и сте едва на 14 ?![]()
ами да му мислят девойките които почват от 14
Аз съм на 14 и водя полов живот. Да много биха се шашнали , както направи и майка мил. 3 дни ми го натякваше и накрая аз се изнесох от нас ..След това звънене , молби и се прибрах. За да се сдобрим се наложи и брат ми да разбере. Той го прие много спокойно. А сега и Майката няма проблем и приятелят ми си спи в нас. А баща ми ще разбере след като навърша 18 години
![]()
Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!
Защото не искам да тръгне после да ражда на 14-15. Сега някой ще напише, че могат да се пазят, е да, ама ако толкова се пазеха нямаше да е пълно с теми от типа "Бременна ли съм ?!". Не мисля, че едно дете е способно да гледа друго дете.Първоначално написано от NomNomNom
На сина му няма да му се подуе коремаПървоначално написано от leadyflame
! Прозвуча ограничено...както и е да, сега сериозно...
За мен едно 13 годишно момче не е редно да прави секс. С коя ще го прави ? С някоя 13 годишна ? Все едно две ДЕЦА да правят секс заедно...УЖАС !
Като цяло не одобрявам деца да правят секс с други деца, нито по-големи батковци да правят секс с 13 годишни момиченца, и не одобрявам също така деца да гледат деца ;о !
Или просто повечето ви родители немогат да разберат кога детенцето им пораства и още си го имат за маминото момченце или момиченце, и не ми изскачайте сега с това, че на 14 са още малки.. ами при някои това продължава до 20 и косур![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Надявам се да възпитам децата си наистина добре, но има един израз "Преди да имам деца имах три теории за отглеждането им. Сега имам три деца и нито една теория"...Първоначално написано от sugargirl94
Hukuu - на 13-14 всички винаги се мислят за много зрели и дори си вярват, че са по-различни от останалите. Т'ва, че момичетата имат цици, а момчетата могат да го вдигнат не значи, че са физически зрели за секс. Да не говорим психически...
Ще възпитам дъщеря си по такъв начин, че да не робува на чуждото мнение и да мисли със собствената си глава. Аз съм възпитана така и съм изключително доволна от това. Когато прецени - тогава, а ако е възпитана по този начин, няма да прецени преди 15-16.
Ако е син... Мисля да предоставя тая част на таткото, но в общи линии, ще гледам от него да стане мъж, който познава и използва достойнствата си в своя полза. С две думи - няма да го похваля, ако на 14 го заваря по време на секс, ама тайничко ще се радвам![]()
kinda hypocritical![]()
Моята знае,че го правя и без предпазни мерки,но просто ми казва да се пазя.
А ако имаш момче и на 13 вече е е*ало, ще го подкрепиш лиПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
+Ареееее моралиститеПървоначално написано от NomNomNom
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Категоричен съм, че сексуалната активност влиза в "личното пространство", което всеки един човек заслужава да има!
Абсолютно.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз споделям страшно много с майка ми и тя е на ясно с всичко. Случила съм на родител просто. Винаги е нямала нищо против да си задавам въпросите и е отговаряла съвсем нормално без птички и пчелички.Някой в началото каза нещо много вярно, че това кой колко споделя въобще не зависи от нас, а от родителите ни. Мхм. Човек споделя, когато го предразположат към това. Както е и с приятелите. Разказваш на тези хора, които покажат, че реагират адекватно на информацията.
За мен е важно, когато имам деца да пречупя тази тъпа линия: родител-дисциплина-шеф вкъщи, а да им бъда просто много близка приятелка. Така можеш и да ги възпиташ хубаво, и да им поговориш, и да се разберете... Въобще друго си е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от nniicckkoo
;] Тя му станала пишката щото му се пикае, то си мисли, че му се ебе... аре моля.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Точно т'ва е проблема, че на повечето не ви "дреме" и на родителите на тия ранопроебалите се, и на тях не им "дреме". То всичката ни в България е такава, щото на никой за нищо не му дреме. И по света като кажеш, че си българин.... нали. Ама се отплесвам и т'ва няма нищо общо с темата. Но като цяло т'ва е проблема, че не ви "дреме". Не ми ги разправяйте тия путки-майни била готова и не знам си к'во. Форума е живия пример, ако всички тия 13-16 годишни пикли и пикльовци бяха готови и "узрели" да правят секс, шибания форум нямаше да е пълен с шибани теми от сорта "Бременна ли съм ?" и "Приятелката ми бременна ли е?".Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Благодаря за вниманието, лек ден.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ще я спукам от бой викаПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
![]()
Мисля че родителите не трябва да са либерални...мойта маика не е от най-милите имайки в предвид колко често отивам с нещо насинено в училище и некви такива малки драми...но предполагам че каквито и да са родителите когато стане дума за нещо сериозно тип като секса на инфантилна възраст сигурно трябва да обърнат внимание..а иначе имах в предвид тези дето в даскало са големи ебачи за пред другите ама пред мама и тате треперят щото се тресе от тревога какво ще стане разберат ли...а един пример елементарен...момичето като се крие...и като я закарат веднъж на гинеколог за профилактичен преглед и виж ква олелия става що не са научили родителите...някои ще каже че кой пък се е натискал да да ходи на гинеколог...но всяка една майка на която и пука за дъщеря и би следвало (или така е по нормалните държави![]()
![]()
) да я заведе на преглед още щом й дойде...това е мойто мнение...
![]()
е това кажи ми не е ли безотговорно от страна на майка ти???Първоначално написано от adidaskataWE
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от watergirlblue
Що за глупости ?!
Профилактични прегледи при гинеколог не съм чувала да се правят на непълнолетни лица, още по-малко на момичета на които току що им е дошъл цикъла. Разбирам ако цикъла е нередовен, ако има някакво възпаление и оплаквания, но ей така да водим 13 годишните на гинеколог, е това не го разбирам. Момичетата под 18 ходят на гинеколог защото или имат нередовен цикъл или искат да им бъдат изписани противозачатъчни. Плюс това прегледа би следвало да е между лекар и пациент и когато гинеколога попита "Водите ли полов живот ?" мама не би трябвало да присъства в кабинета.
Не искам да съм груба но питай който искаш или прочети нещо по тази тема...Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
За последното съм съгласна. Но относно профилактичните прегледи, примерно аз ходя на такива, откакто ми е дошъл първия цикъл...Първоначално написано от Rebirthing
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Бащата винаги, когато е имал възможност, ми е предоставял терен, когато вкъщи не е било удобно. Майка много мрънкаше преди..., след това се примири и условието беше да не засича женско като се прибере, а когато някоя събота или неделя реши да иде на вила, което не се случваше много рядко... тогава да видиш.
Тва с терена си е е'бало майката... немалко пъти съм се прецаквал точно заради това. Иначе лятото по се живее.
Temet Nosce
벨야카
Хайде обясни ми защо едно момиче което току що му е дошъл цикъла трябва да посети гинеколог ?! Камоли, че едва ли води полов живот и лекаря няма да може да огледа отвътре. Освен един ехограф да направи за друго не се сещам. Друго е вече ако има оплаквания като болка, сърбеж, зачервяване, течения и т.н...тогава прегледа е задължителен независимо от възраста.Първоначално написано от watergirlblue