.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой.
    и като я спукаш от бой какво ще промениш с това??

Ами мен лично баща ми, не ме е бил никога, но съм ял по някой шамар за различни глупости. И като се замисля след това не съм ги повтарял.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Аз лично не споделям подобни неща с нашите поради простата причина, че всичко това е част от личния ми живот и винаги сам съм се оправял и ще продължавам да се оправям сам. Все пак неможе все на мама и тати да се разчита, "рано или късно почваш сам са носиш кръста си".
    So close no matter how far !

Мама готви манджата, тате носи кинтите ама ние "се оправяме сами в тоя живот"...

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Мама готви манджата, тате носи кинтите ама ние "се оправяме сами в тоя живот"...
    Да прав си в момента живея с нашите поради простата причина, че съм малолетен, но никога не съм ги притеснявъл с някъкви проблеми на които аз сам мога да намеря решение. А и imamkrasivouho препоръчвам ти първо да ме опознаеш преди да правиш подобни изказвания.
    So close no matter how far !

Нямам намерението да опознавам неграмотни хора...
    А ако си и малолетен... Просто те виждам 13годишен пикльо "сам се справя в живота". Докато не започнеш сам да се изхранваш не се справяш сам в живота!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Никога не бих одобрила детето ми да започне полов живот на тая възраст, просто защото бих искала да я предпазя от нежелана бременност, аборти, нерви, закъснения и т.н и във всичкото това време учението остава на заден план, трябва да се съобразявам с нейните презервативи, тестове за бременност, тестове за ХИВ, СПИН етц. След като навърши 16 и може да пие противозачатъчни, тогава бих била по-либерална.
    Ох, а де да беше само това. Противозачатъчните няма пък да я предпазят от инфекции, а и не е препоръчителен продължителния прием / над 5 години /. Презервативите пък не предпазват напълно от заразяване с човешки папилома вирус. Ранното започване на полов живот пък ги поставя в рисковата група за развитието на рак на шийката на матката. А хламидийните инфекции може да не дадат никакви симптоми, а не се ли лекуват могат да доведат до стерилитет. Рисковете са много, не всеки може да ги поеме ...

Иначе по темата...аз като почнах да водя сексуален живот, нашите сами разбраха. Майка ми питаше дали съм сигурна в приятеля си, ходя ли вече на гинеколог, пазим ли се и така. Предпочитах те да знаят от колкото някой път ако се наложи да се чудя как да им искам пари за изследвания, лекарства и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Никога не бих одобрила детето ми да започне полов живот на тая възраст, просто защото бих искала да я предпазя от нежелана бременност, аборти, нерви, закъснения и т.н и във всичкото това време учението остава на заден план, трябва да се съобразявам с нейните презервативи, тестове за бременност, тестове за ХИВ, СПИН етц. След като навърши 16 и може да пие противозачатъчни, тогава бих била по-либерална.
    Ох, а де да беше само това. Противозачатъчните няма пък да я предпазят от инфекции, а и не е препоръчителен продължителния прием / над 5 години /. Презервативите пък не предпазват напълно от заразяване с човешки папилома вирус. Ранното започване на полов живот пък ги поставя в рисковата група за развитието на рак на шийката на матката. А хламидийните инфекции може да не дадат никакви симптоми, а не се ли лекуват могат да доведат до стерилитет. Рисковете са много, не всеки може да ги поеме ...

Всъщност да, права си.
    Толкова много рискове се крият в започването на полов живот в ранна връзка, че повечето не може и да си го представят. Но нали "живеем за момента"

С майка ми сме говорили на всички тези теми, тя го приема спокойно даже се радва,че споделям и я питам за тези неща.По този начин се сближаваме,дори съм я питала някои лични въпроси "на колко го е направила" "имало ли е кръв" "правила ли е анален секс"...и не мисля,че има нещо срамно и страшно в това да питаш майка си за тези неща.Все още не водя полов живот и не нищо не мога да кажа.Важно е родителите ти да знаят,но аз лично не бих споделила,че вече съм правила секс.И аз като много други хора бих пребила дъщеря си ако почне полов живот на 14 ако е син - НЕ !!Но тя може да забраменнее и т.н...
    so sad ...

Голям фен
    АЗ смятам че наистина всеки си решава сам за себе си, но както каза някои на 13 не е като да можеш да се справиш с всичко камо ли за нещата които си мислиш че можеш но всъщност не е така...Мисля че родителите имат малко по-голям опит от нас и когато на незряла възраст им споделим те могат да ни помогнат и да ни упътят...Затова все пак са до нас...Щото ако наистина мама и тате бяха само за пари и манджа, защо като някои е толкова кадърен не се изнесе сам да си живее и да си прави каквото си иска...Наи-малкото имаше едно момиче от тази тема което каза че майка й знаела че се ебе и то без "препазни средства" ...Е тва са ако ми кажете че е нормално наистина сме за никъде българите...

anonymous708973
    Guest
    "бих пребила дъщеря си"
    апф.

Браво, браво.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    И аз като много други хора бих пребила дъщеря си ако почне полов живот на 14 ако е син - НЕ !!Но тя може да забраменнее и т.н...
    Момчето може да стане преносител на инфекции, така, че не е оправдание, че не може да надуе корема ! А ако надуе на приятелката си корема, тогава какво правим ?! Момчетата не поемат никога, никаква отговорност ! Да опложда и да ръси зарази, после да се измъква между капките, да бе, абсурд, не бих го позволила !

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue
    Наи-малкото имаше едно момиче от тази тема което каза че майка й знаела че се е** и то без "препазни средства" ...Е тва са ако ми кажете че е нормално наистина сме за никъде българите...
    Ох, а какво да направи жената ? Да виси с тях и да надене презерватив на момчето ли ? То щом е стигнала до там да прави секс без предпазни средтсва вече са й изпуснати "юздите". Ни болести ги плашат, ни нищо, нали така на повечето им било "по-яко".

Град
    Гората на Сенките
    Не съм говорила с родителите си на тази тема. Въпреки, че бях на около 17 те познаваха момчето и предполагаха, че сме го направили много преди да се случи наистина. Винаги майка ми ми е казвала да ползвам предпазни средства и да внимавам да не си проваля мечтите заради преждевременно майчинство Сега, след като съм с човека до мен вече 4 години говоря по-открито с нея, пък и тя само мрънка, че баба искала да става )))) За всичко си има време, преди не можех да споделям с нашите-сега мога. Когато пораснем достатъчно започваме да възприемаме родителите си като приятели и те нас, като големи хора.
    Е винаги има изключения
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Град
    Land of the End
    Аз с майка ми всичко си споделям.Относно гаджета,любов,секс.Майка ми е много пкана по тия неща.Обяснила ми е всичко.А сега,ще питате защо го е направила.Ами намерих презервативи в чантата й.Тя ми каза защо са й.И аз възнамерявам да и кажа,когато го направя за първи път.А що до това,че крия,че пуша...просто ми е кофти,защото много пъти ми е казвала,да не пуша,понеже ще ми пречи,защото тренирам баскетбол.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Фен
    Град
    bg
    Наше са много готини в това отношение.Още не ми се е случвало,обаче брат ми съвсем спокойно си говори за това с майка ми.Аз обаче не знам защо си внушавам някакви глупости от мой приятелки.И аз си мсиля,че и при мен може да е така.Пък аз съвсем скоро разбрах,че наще не са някакви страшилища като родителите на приятелки.Като ми се случи ще намеря начин да кажа.

Повече от фен Аватара на NoMore
    В повечето случаи реакцията е нормална. Колкото и тъпо и банално да звучи родителите не го приемат, защото в повечето случаи това означава, че детето им пораства. Освен това те мислят най-доброто и знаят, че секса крие много рискове и е нормално да се притесняват.
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Мама ме попита дали правя секс - аз и казах "Да". Пита ме дали имам въпроси, предупреди ме да се пазя, помоли ме винаги като имам проблем да и казвам за да ми помогне и така Казала е на тати 100% ама с него не говорим на тази тема. Само ме бъзика Много добре го приеха, но аз бях на 17 като го направих за първи път.[/b]
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Майка ми е много разбран човек. Тя ми е и майка и баща. Вече не съм много малка (не се имам и за голяма) и една вечер заговорихме за секса. От дума на дума.. стигнахме до това как тя е забременяла. Била е на 17, когато е била за пръв път с мъж, този мъж е бил баща ми. Забременяла е.. Но защо? Защото баба ми не е отделяла достатъчно внимание, защото от нейна страна е нямало никакъв опит да говори с нея и да поговорят малко за сексуалната култура на майка ми. И поради причината, че майка ми я е било срам да говори с нея за секса и пазенето.. ето ме! Не е гаранция, че като го направи на 16-17г. ще се предпази я от бременност, я от някоя болест.. Тя ми каза ''когато се чувстваш готова го направи, но МОЛЯ ТЕ, не прави моите грешки! ВИНАГИ с презерватив! И когато имаш такива намерения-кажи ми! Не крий от мен.''
    Много е важен контакта между родител и дете. Извода е, че трябва да говорим с родителите си! За момичетата майката е най-близкия човек. Въпреки, че има момичета, които предпочитат да кажат на приятелка, защото ги е срам да говорят с майка си (не правя изключение), но това е грешка според мен.
    Ако аз един ден имам дъщеря няма да ми е приятно ако ми каже, че на 13 или 14 години е правила секс.. Ще търся вината в себе си. Но ако говоря с нея, ако разтопя ледовете и обсъдим тази тема от игла до конец мисля, че няма да има гафове.
    А ако имам син по-вероятно е да намери общ език с баща си.

Цитирай Първоначално написано от bonbona102
    Наше са много готини в това отношение.Още не ми се е случвало,обаче брат ми съвсем спокойно си говори за това с майка ми.Аз обаче не знам защо си внушавам някакви глупости от мой приятелки.И аз си мсиля,че и при мен може да е така.Пък аз съвсем скоро разбрах,че наще не са някакви страшилища като родителите на приятелки.Като ми се случи ще намеря начин да кажа.
    При момчетата е различно, за това не са му правили проблем. И аз ако имам син, и той да се прое*е, единственото за което ще настоявам е да си пази приятелката. Но при момичетата е друго.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Преди 3 години майка ми която аз смятам за изостанала се опита да ми каже " ... ъъъ трябва да поговорим за ... ъъъ ", аз я прекъснах и казах,че е закъсняла с 2 години за този разговор. От тогава повече дума не е ставало между нас. С баща ми няма проблем,често си говорим кой какво ...

виждала съм майка да казва на дъщеря си " ако знаех кой е щях да му го откъсна " ,, отбягвам темата пред наште ;д

моята майка също предложи да ми купува презервативи ...

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    Аз пък никога не съм се крила от родителите си.
    Достатъчно либерални са и двамата. И при мен го има фактора-мама е значително по-млада от баща ми, и въпреки всичко никога не съм имала проблеми да обсъждам такива теми и с двамата.
    Но не всички родители са такива.
    И все пак-проблема в комуникацията идва не от детето, а от родителя. Ако цял живот си се правил на глух за чувствата и желанията на детето си, и сте говорили единствено за дисциплина, оценки и други битовизми, ми то е близко до акъла, че при водене на полов живот няма да имаш особено желание да споделяш за тях, нито за емоционалната страна на връзката си, нито за сексуалната.
    Другият път като ме обвиняват,че лъжа ще им дам да прочетат това. Иначе по темата никога не сме говорили за това, нямам и желание.

аз си мисля че трябва да знаят. Все пак те са ти родители. Всички го приемат различно че тяхното дете вече води полов живот, но за всичко си има време. Все пак няма да те изгонят от вкъщи защото си спал/а с гаджето си
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    хайде хайде как ще се чувства един баща ако знае, че чукат малката му дъщеря.....................................
    6б3З10

Супер фен Аватара на shmatarok
    Доколкото познавам бащата, най-вероятно се надява да не водя полов живот.
    Майка знае, даже си мисли, че съм почнала на 16, изпреварила е реалността с годинка Не говоря с нея относно моите гаджета, но нямам чак толкова против когато стане въпрос за нейните мъже. Предпочитам обаче цялата информация да си я пазя за себе си. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си