.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    хайде хайде как ще се чувства един баща ако знае, че чукат малката му дъщеря.....................................
    Ами ако дъщеря му наистина е малка, бащата ще се чувства тъпо. Но всеки мъж, който има дъщеря, му е пределно ясно, че в един момент и тя ще почне да води полов живот...И се научават да свикват.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Бе да ти кажа, то е ясно, че рано или късно всеки почва да прави секс. Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой. Съвсем сериозно говоря. Иначе съм съгласен с теб, ако става дума за вече поотраснали деца. Там към 18те... Моите родители са опитвали да зачекват темата, но просто на мен ми е некомфортно да говоря с тях за това. Не е като да не сме ги водели тези разговори за "птичките и пчеличките" . Но това не е криене, просто не го обсъждам с тях, защото не го намирам за нужно. А и на тях им е пределно ясно как стоят нещата.
    Спукай от бой и момчето, щото за тая работа трябват двама. Пък ще ти е по-трудно да си удариш твоето дете.

Цитирай Първоначално написано от alexilaiho Виж мнението
    Всеки един родител знае,че в един хубав ден детенцето му ще почне да прави секс.Лошо е,когато този ден бъде преди определена възраст.Как очаквате да реагират,ако разберат че сте правило секс и сте едва на 14 ?
    Трябва да бъдем за пример на децата си и внуците, евентуално. Дядо ми ми се караше за 5-иците, а пък той е бил тройкаджия.

Не съм говорила никога с майка ми по темата, въобще не сме близки. Аз не съм й казвала имената на хората от компанията си, камо ли да започна да й споделям нещо по-лично.
    С баща ми - още по-малко. С него съм доста по-близка, но все пак имам усещането, че тази тема е табу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си