.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Hybrid View

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз пък никога не съм се крила от родителите си.
    Достатъчно либерални са и двамата. И при мен го има фактора-мама е значително по-млада от баща ми, и въпреки всичко никога не съм имала проблеми да обсъждам такива теми и с двамата.
    Но не всички родители са такива.
    И все пак-проблема в комуникацията идва не от детето, а от родителя. Ако цял живот си се правил на глух за чувствата и желанията на детето си, и сте говорили единствено за дисциплина, оценки и други битовизми, ми то е близко до акъла, че при водене на полов живот няма да имаш особено желание да споделяш за тях, нито за емоционалната страна на връзката си, нито за сексуалната.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    Аз пък никога не съм се крила от родителите си.
    Достатъчно либерални са и двамата. И при мен го има фактора-мама е значително по-млада от баща ми, и въпреки всичко никога не съм имала проблеми да обсъждам такива теми и с двамата.
    Но не всички родители са такива.
    И все пак-проблема в комуникацията идва не от детето, а от родителя. Ако цял живот си се правил на глух за чувствата и желанията на детето си, и сте говорили единствено за дисциплина, оценки и други битовизми, ми то е близко до акъла, че при водене на полов живот няма да имаш особено желание да споделяш за тях, нито за емоционалната страна на връзката си, нито за сексуалната.
    Другият път като ме обвиняват,че лъжа ще им дам да прочетат това. Иначе по темата никога не сме говорили за това, нямам и желание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си