- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами нашите...?
Значи всички си мислят че хванат ли ги техните...става лошо...и за тва никои не казва на техните....аз пък сам сигурна че ако половината от теч дето се крият техните ще ги подкрепат незавсимо на колко са...щото родителите обичат да сме откровени....мойта майка примерно единственото което ми каза беше: Оценявам че ми го казваш..но моля те нека аз ти купя презерватив..И защо по дяволите половината се криете...?![]()
![]()
![]()
Щото не всички родители са като твоите и не знаеш как ще реагират.
Някои семейства може пък да са по - консервативни, да не си говорят на такива теми с децата си и прочие.
Всичко опира до родител.
Да може би защото вашите не са родители на цялото човечество?! Що за малоумен въпрос?! Казвай си на мама, тате, баба, дядо...Защо реши, че на всички родителите ни са такива?
Бе да ти кажа, то е ясно, че рано или късно всеки почва да прави секс. Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой. Съвсем сериозно говоря. Иначе съм съгласен с теб, ако става дума за вече поотраснали деца. Там към 18те... Моите родители са опитвали да зачекват темата, но просто на мен ми е некомфортно да говоря с тях за това. Не е като да не сме ги водели тези разговори за "птичките и пчеличките". Но това не е криене, просто не го обсъждам с тях, защото не го намирам за нужно. А и на тях им е пределно ясно как стоят нещата.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Никога не сме говорили за това, нямам и желание.
Сама съм се учила на всичко и продължава да е така.
Всичко зависи от родителите. Повечето не са толкова либерални , защото са от друго поколение и тогава нещата са били по-различни. Баща ми например и по-възрастен и неговите разбирания са други,докато майка ми е по-младичка и никога не ми е било проблем да говоря с нея на тази тема.Съвет винаги мога да поискам от нея и така е най-добре,защото има повече опит от хората във форума. Затова ако можете да споделяте с родителите , по-добре го правете , а не искайте хората тук да ви дават съвети.
не е задължително да знаят,аз по-скоро за тия неща споделям с майка ми,но само и единствено когато се интересува и сама ме пита,така аз да ида и да седна да й разправям какво правя няма как да стане...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз пък никога не съм се крила от родителите си.
Достатъчно либерални са и двамата. И при мен го има фактора-мама е значително по-млада от баща ми, и въпреки всичко никога не съм имала проблеми да обсъждам такива теми и с двамата.
Но не всички родители са такива.
И все пак-проблема в комуникацията идва не от детето, а от родителя. Ако цял живот си се правил на глух за чувствата и желанията на детето си, и сте говорили единствено за дисциплина, оценки и други битовизми, ми то е близко до акъла, че при водене на полов живот няма да имаш особено желание да споделяш за тях, нито за емоционалната страна на връзката си, нито за сексуалната.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от PinkPan7her
Същата работа и при мен. Не можех да споделя даже с майка ми, защото знаех каква ще е реакцията й. След известно време тя сама се усети... не знам как, но разбра, че спя с тогавашния ми... и като вдигна един скандал... изкара ме, че съм на нивото на циганите щом съм се проебала на 16... Как да искам да споделя с такъв човек?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нашите са точно от този тип,винаги заинтересовани от оценките,дали имам пари и дали съм здрава физически и дотам.Никога не сме водили разговори на сексуални или емоционални теми с нито един от двамата.Баба ми,която е на 60 години,е по-отворена от тях,с нея си споделям.Не съм крила гаджетата си и повечето майка ми ги познава,но никога не ми е говорила за това.Не одобрявам държанието на родителите си,но не бих отишла да ги подпитвам сега,минало ми е времетоПървоначално написано от Shturrrche88
Пък като си родя свои деца някой ден ще се постарая да сме близки,да си говорим за такива неща и да ми споделят,защото наистина е по- добре.Ще мога да им дам адекватен съвет,да им обясня всичко от каквото имат нужда,дори да ги заведа на лекар,ако все пак направят някоя глупост.Не искам ако имам дъщеря да пита по форумите дали е бременна или да ходи да прави нелегални аборти,при положение,че това може да се предотврати само с малко разговори.
Believe in yourself.
АААААААААААААА?Първоначално написано от watergirlblue
АААААААААААААААААА?
ААААААААААААААААААААААА?
АХАУХАУХАУАХУАХАУАХУАХУАХ АУ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм си говорила с майка ми най-открито на тази тема, и тя ми каза, " само недей да го правиш без презерватив, рано ми е да ставам баба ". Предполагам и баща ми знае, че съм го правила, въпреки, че с него не сме говорили на тази тема.
Но все пак много зависи от родителите що за хора са![]()
Първоначално написано от Baby98
Е за това говорех в предния си коментар... Ако имам такава дъщеря, много бой ще изяде.
Е, ако разбера де![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз бях на 14 , и казах веднага след като се прибрах раздърпана пред майка ми , леля ми и братовчедка ми ( на 12 ) - аз май правих секс и всички О.о , и днес още се смеем на историята , приятелки на майка ми обясняваха преди време как тя отишла да пие при тях , защото била в шашАма винаги ме е подкрепяла, и си говорим за секс, мъже, ако имам проблеми, ходя с нея на лекар и т.н.
Баща ми на скоро я питал и тя му казала, че правя, и той го приел добре, ама един ден дойде гаджето ми да ме види вкъщи и той беше в абсолютен шаш и каза, че излиза от нас, а аз се чудя що се срамува толкова, а преди не правеше така![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
sry.. ама не го намирам за нормално т'ва нещо.
Лол, а защо мислиш , че ми дреме ?Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и азПървоначално написано от IseeDEADbodies
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
И , защо ?Първоначално написано от Rebirthing
Не разбирам какъв е проблема.
Правя секс от 14г. , преди да започна да работя по специалността си бях 6.00, ко, да се чувствам курва и измет, за дето докато другите си клатят краката аз работя и не тежа на нашите, или кво![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Само за дъщери става отново въпрос ами ако имате син какво?![]()
същата работа...