.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104
    Голям фен

Ами нашите...?

Значи всички си мислят че хванат ли ги техните...става лошо...и за тва никои не казва на техните....аз пък сам сигурна че ако половината от теч дето се крият техните ще ги подкрепат незавсимо на колко са...щото родителите обичат да сме откровени....мойта майка примерно единственото което ми каза беше: Оценявам че ми го казваш..но моля те нека аз ти купя презерватив..И защо по дяволите половината се криете...?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щото не всички родители са като твоите и не знаеш как ще реагират.

Някои семейства може пък да са по - консервативни, да не си говорят на такива теми с децата си и прочие.

Всичко опира до родител.

Да може би защото вашите не са родители на цялото човечество?! Що за малоумен въпрос?! Казвай си на мама, тате, баба, дядо...Защо реши, че на всички родителите ни са такива?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бе да ти кажа, то е ясно, че рано или късно всеки почва да прави секс. Ама живот и здраве и дай Боже след време ако имам дъщеря конкретно и ми каже че на 13-16 години се е проебала, ще я спукам от бой. Съвсем сериозно говоря. Иначе съм съгласен с теб, ако става дума за вече поотраснали деца. Там към 18те... Моите родители са опитвали да зачекват темата, но просто на мен ми е некомфортно да говоря с тях за това. Не е като да не сме ги водели тези разговори за "птичките и пчеличките" . Но това не е криене, просто не го обсъждам с тях, защото не го намирам за нужно. А и на тях им е пределно ясно как стоят нещата.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Никога не сме говорили за това, нямам и желание.
    Сама съм се учила на всичко и продължава да е така.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Всичко зависи от родителите. Повечето не са толкова либерални , защото са от друго поколение и тогава нещата са били по-различни. Баща ми например и по-възрастен и неговите разбирания са други,докато майка ми е по-младичка и никога не ми е било проблем да говоря с нея на тази тема.Съвет винаги мога да поискам от нея и така е най-добре,защото има повече опит от хората във форума. Затова ако можете да споделяте с родителите , по-добре го правете , а не искайте хората тук да ви дават съвети.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Ами нашите...?

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue
    Значи всички си мислят че хванат ли ги техните...става лошо...и за тва никои не казва на техните....аз пък сам сигурна че ако половината от теч дето се крият техните ще ги подкрепат незавсимо на колко са...щото родителите обичат да сме откровени....мойта майка примерно единственото което ми каза беше: Оценявам че ми го казваш..но моля те нека аз ти купя презерватив..И защо по дяволите половината се криете...?
    Каква подпкрепа говорим? Смисал какво искаш да кажеш, че е по добре да знаят ? Какъв е смисъла да знаят? Може и някой път да няма причина да се криеш, но също няма и причина да казваш.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на gabsit000
    не е задължително да знаят,аз по-скоро за тия неща споделям с майка ми,но само и единствено когато се интересува и сама ме пита,така аз да ида и да седна да й разправям какво правя няма как да стане...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз пък никога не съм се крила от родителите си.
    Достатъчно либерални са и двамата. И при мен го има фактора-мама е значително по-млада от баща ми, и въпреки всичко никога не съм имала проблеми да обсъждам такива теми и с двамата.
    Но не всички родители са такива.
    И все пак-проблема в комуникацията идва не от детето, а от родителя. Ако цял живот си се правил на глух за чувствата и желанията на детето си, и сте говорили единствено за дисциплина, оценки и други битовизми, ми то е близко до акъла, че при водене на полов живот няма да имаш особено желание да споделяш за тях, нито за емоционалната страна на връзката си, нито за сексуалната.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Същата работа и при мен. Не можех да споделя даже с майка ми, защото знаех каква ще е реакцията й. След известно време тя сама се усети... не знам как, но разбра, че спя с тогавашния ми... и като вдигна един скандал... изкара ме, че съм на нивото на циганите щом съм се проебала на 16... Как да искам да споделя с такъв човек?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Аз пък никога не съм се крила от родителите си.
    Достатъчно либерални са и двамата. И при мен го има фактора-мама е значително по-млада от баща ми, и въпреки всичко никога не съм имала проблеми да обсъждам такива теми и с двамата.
    Но не всички родители са такива.
    И все пак-проблема в комуникацията идва не от детето, а от родителя. Ако цял живот си се правил на глух за чувствата и желанията на детето си, и сте говорили единствено за дисциплина, оценки и други битовизми, ми то е близко до акъла, че при водене на полов живот няма да имаш особено желание да споделяш за тях, нито за емоционалната страна на връзката си, нито за сексуалната.
    Нашите са точно от този тип,винаги заинтересовани от оценките,дали имам пари и дали съм здрава физически и дотам.Никога не сме водили разговори на сексуални или емоционални теми с нито един от двамата.Баба ми,която е на 60 години,е по-отворена от тях,с нея си споделям.Не съм крила гаджетата си и повечето майка ми ги познава,но никога не ми е говорила за това.Не одобрявам държанието на родителите си,но не бих отишла да ги подпитвам сега,минало ми е времето Пък като си родя свои деца някой ден ще се постарая да сме близки,да си говорим за такива неща и да ми споделят,защото наистина е по- добре.Ще мога да им дам адекватен съвет,да им обясня всичко от каквото имат нужда,дори да ги заведа на лекар,ако все пак направят някоя глупост.Не искам ако имам дъщеря да пита по форумите дали е бременна или да ходи да прави нелегални аборти,при положение,че това може да се предотврати само с малко разговори.
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на NomNomNom

Re: Ами нашите...?

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue
    Оценявам че ми го казваш..но моля те нека аз ти купя презерватив..
    АААААААААААААА?
    АААААААААААААААААА?
    ААААААААААААААААААААААА?
    АХАУХАУХАУАХУАХАУАХУАХУАХ АУ
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аз съм си говорила с майка ми най-открито на тази тема, и тя ми каза, " само недей да го правиш без презерватив, рано ми е да ставам баба ". Предполагам и баща ми знае, че съм го правила, въпреки, че с него не сме говорили на тази тема.
    Но все пак много зависи от родителите що за хора са

Baby98.. рано или късно ще разберат.. по-добре ти им кажи

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Аааа нашите ако разберат ,че съм правила секс и може да ме убият.Мисля като стана на 16 да има кажа.

Е за това говорех в предния си коментар... Ако имам такава дъщеря, много бой ще изяде.
    Е, ако разбера де
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Аз бях на 14 , и казах веднага след като се прибрах раздърпана пред майка ми , леля ми и братовчедка ми ( на 12 ) - аз май правих секс и всички О.о , и днес още се смеем на историята , приятелки на майка ми обясняваха преди време как тя отишла да пие при тях , защото била в шаш Ама винаги ме е подкрепяла, и си говорим за секс, мъже, ако имам проблеми, ходя с нея на лекар и т.н.
    Баща ми на скоро я питал и тя му казала, че правя, и той го приел добре, ама един ден дойде гаджето ми да ме види вкъщи и той беше в абсолютен шаш и каза, че излиза от нас, а аз се чудя що се срамува толкова, а преди не правеше така
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Бургадидас !
    sry.. ама не го намирам за нормално т'ва нещо.

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Лол, а защо мислиш , че ми дреме ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако един ден разбера, че 13 годишната ми щерка се чука, ще я тикна направо в интернат !

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    и аз
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ако един ден разбера, че 13 годишната ми щерка се чука, ще я тикна направо в интернат !
    И , защо ?
    Не разбирам какъв е проблема.
    Правя секс от 14г. , преди да започна да работя по специалността си бях 6.00, ко, да се чувствам курва и измет, за дето докато другите си клатят краката аз работя и не тежа на нашите, или кво
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Само за дъщери става отново въпрос ами ако имате син какво?

Град
    Бургадидас !
    същата работа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си