Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies

Точно т'ва е проблема, че на повечето не ви "дреме" и на родителите на тия ранопроебалите се, и на тях не им "дреме". То всичката ни в България е такава, щото на никой за нищо не му дреме. И по света като кажеш, че си българин.... нали. Ама се отплесвам и т'ва няма нищо общо с темата. Но като цяло т'ва е проблема, че не ви "дреме". Не ми ги разправяйте тия п****-майни била готова и не знам си к'во. Форума е живия пример, ако всички тия 13-16 годишни пикли и пикльовци бяха готови и "узрели" да правят секс, шибания форум нямаше да е пълен с шибани теми от сорта "Бременна ли съм ?" и "Приятелката ми бременна ли е?".

Благодаря за вниманието, лек ден.
Майка ми вместо да ми опява, че си имам гаджета, сядаше с мен да си приказваме за всичко, каквото имам на главата, хвана да учи висше математика и информатика, само и само за да може някой ден аз да се гордея с нея и за да може да ми е полезна.
За кандидатстването сме решавали заедно задачи, винаги на преден план е било учението.
Уча в една от най-елитните гимназии и имам отличен успех.
Занимавам се с преподаване на един курсове.
Сега се подготвям за един проект, който е за осъвременяване на обучението в едно малко българско градче.

И всичко това е, защото съм възпитана, че знанието и учението е най-важно.
И какво като водя редовен полов живот от 14г.
Не съм прекарвала цяло лято пред компютърните игри , или в баровете.
Май никога не съм ходила на дискотека, а съм живяла 3г. в студентски град.

Защо никога не гледате другата страна на нещата.
Ще се скъсвам от секс колкото искам, защото заради плюещи хора, които си стоят вкъщи държавата се срутва, не заради мен.
Поне върша нещо, за разлика от поне 70% от моралистите тук.

И 50 аборти ще направя, не ми дреме.
Защото има много по-важни неща, вместо да се възмутите , че всички са постоянно негативно настроени и се оплакват от всичко, вие продължавате в същия дух.

И какво , като не сте се ебали , или няма да дадете на детето ви да се ебе на 14.
Като го направите неблагодарно и паразит, по-голямо бедствие ще е.

Всеки трябва да прави каквото му е по душа, но трябва и да връща услугата на обществото , че е допуснат в него.
Хубаво е като се полазваш с благата му да има някаква възвращаемост .

А не виждам какъв е проблема от физиологична гледна точка да се чукаш на 14, при положение, че не забременяваш и не си лепваш болести/гъби/бактерии.

Голямата работа.

Примерно, ако вечер правя секс към 8 , после мога да чета до 12-1, иначе се скапвам още в 10.

Независимо дали съм на 14, или на 18.

Не знам, изумявате ме с ограниченото си мислене понякога.
Което ме подсети да си добавя в плана и пари, които да се отпуснат за сексуално образование, ето , поне идеи ми давате.