imamkrasivouho , всъщност могат да извършат преглед през дупето, което аз лично не го одобрявам. Ако ще гледа нещо да го гледа на ехограф и точка !
NomNomNom, имай предвид, че бременността сред тийнеджърите в днешно време е често явление и ти може да си мислиш "И 50 аборти ще направя, не ми дреме.", но не всички сме толкова разкрепостени за да смятаме, че аборта е нещо нормално и стане ли "гаф" хоп, изсмукваме "проблема". Нали разбираш, че никой не ти дава гаранция, че 100% няма да забременееш ?! Разбирам твоята гледна точка, но аз съм живяла в реалност в която половината ми съученички имаха поне по 1-2 незаконни аборта. И аз съм имала отлични оценки и те са имали отлични оценки, но разликата в момента е, че моите репродуктивни органи не са безвъзратно увредени.
И не, не е чак толкова страшното, че се чукат на 14, страшното е, че нямат елементарна сексуална култура, че сменят сексуалните си партньори по-често от бельото си и вместо да отидат до аптеката за тест за бременност питат из форумите "Бременна ли съм ?!"