Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
Цитирай Първоначално написано от marilyn
Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
Цитирай Първоначално написано от marilyn
^^ Мацка, евала ти правя за тоя пост! Много добре го каза, защото наистина не можеш да съдиш някого само по това на колко години е започнал да прави секс...
Един трезво мислещ да има в тоя форум!
Айде оправдания.

Не са оправдания, а факти, признак на ограничено мислене е да съдиш някого без да го познаваш, само заради това на колко е започнал да прави секс.
Никой не съди никого. Просто да се прое*еш на 13-14 нито има смисъл, нито ти помага на личностното развитие, нито пък те прави готин в нечий очи. Глупаво е. Никога не бих одобрила детето ми да започне полов живот на тая възраст, просто защото бих искала да я предпазя от нежелана бременност, аборти, нерви, закъснения и т.н и във всичкото това време учението остава на заден план, трябва да се съобразявам с нейните презервативи, тестове за бременност, тестове за ХИВ, СПИН етц. След като навърши 16 и може да пие противозачатъчни, тогава бих била по-либерална.

Всеки сам си решава кога да се "прое*е", просто според мен е много глупаво да съдиш някого само по тая причина. Аз не казвам дали съм съгласна или не тийновете да правят секс на по 12-13-14... Става дума, че не можеш да лепнеш етикет на някой, защото е правил секс на 14 години!