.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Съвет

Град
    Гората на Сенките

Пффф, ако продължаваш да чакаш вест от всевишния момичето или ще трябва сама да те разсъблече и употреби или ще си намери друг да свърши мъжката работа!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Покани я да излезете след даскало!

Град
    Sofia
    Така,днес в часа по география,един мои приятел и тя си раздаваха бележки.По случаиност на тръгване намерих една от тях на пода.Сега ще ви прочета какво пише на нея:Приятелят ми (тои) И тя (тя:
    Тои:Защо ме караш да ревнувам?
    Тя:Ти от Александър(аз) ли ревнуваш ????
    Тои:Ебавам се бе.От тоя геи ли да ревнувам?
    Тя:Възможно !
    Тои:Ти си луда !
    Тя:Много съм си добре.

Това беше на тази бележка.Сега съм супер объркан,но единственото което разбирам от това е че приятелят ми---не ми е приятел.Незнам какво да мисля вече...

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от C0nnec7
    Така,днес в часа по география,един мои приятел и тя си раздаваха бележки.По случаиност на тръгване намерих една от тях на пода.Сега ще ви прочета какво пише на нея:Приятелят ми (тои) И тя (тя:
    Тои:Защо ме караш да ревнувам?
    Тя:Ти от Александър(аз) ли ревнуваш ????
    Тои:Ебавам се бе.От тоя геи ли да ревнувам?
    Тя:Възможно !
    Тои:Ти си луда !
    Тя:Много съм си добре.

Това беше на тази бележка.Сега съм супер объркан,но единственото което разбирам от това е че приятелят ми---не ми е приятел.Незнам какво да мисля вече...
    За какъв чеп ти е да мислиш!? Действай! Отиди при нея фрасни й една целувка и виж дали ще отвърне. Не знам какво очакваш да ти кажат хората тук...
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си