.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кремчеее ;д

Някой ползвал ли е крем ''витасин'' за каквото и да е било ?
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

аз все още го използвам купих си го преди доста време, но от 1-2 месеца почнах да се мажа редовно и наистина има ефект за намаляването на белезите но трябва да бъдеш упорита и белезите (ако за това ще го ползваш) да не са много време(пр. 5-10 години)

Цитирай Първоначално написано от fenpirth
    аз все още го използвам купих си го преди доста време, но от 1-2 месеца почнах да се мажа редовно и наистина има ефект за намаляването на белезите но трябва да бъдеш упорита и белезите (ако за това ще го ползваш) да не са много време(пр. 5-10 години)
    ами единия белег съм го получила от шарка.. демек някъде съм била г/д на 4/5 .. сега съм на 14 ..
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt
    Цитирай Първоначално написано от fenpirth
    ами единия белег съм го получила от шарка.. демек някъде съм била г/д на 4/5 .. сега съм на 14 ..
    Ако е за белези вземи си КОНТРАТУБЕКС и при това кремче трябва да си упорита. Аз го ползвах и бях много доволна!
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

ами за белези и пъпки става въпрос.. пишеше, че и Витасина за пъпки помагал пък КОНТРАТУБЕКС не ми е малко по-силите :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt
    ами за белези и пъпки става въпрос.. пишеше, че и Витасина за пъпки помагал пък КОНТРАТУБЕКС не ми е малко по-силите :Д
    ами ти си реши кое искаш
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си