- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Миминко
Ако закъсам за някой изпит по литература, ще може ли да разчитам на твоята помощ![]()
![]()
това "да" ли е![]()
благодаря ти, много си миличка
![]()
![]()
ако не е много нахално, може и по методика, ама там засега се справям![]()
fix'dПървоначално написано от miminko
Да знаеш, тя много обича да я занимаваш с даскало в извънработно време.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ирония..Първоначално написано от miminko
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Е, за бъдещия си колега може да направи изключение![]()
Не, аз не усетих твоята.Първоначално написано от miminko
![]()
Отговори ми в скайп.
-M.B.
Душичке, не ти приляга да се правиш на корава![]()
*гуш*
![]()
Напротив, така е още по-сексииииПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
-M.B.
Та, ще можеш ли да ми опишеш накратко сюжетите във Федра на Расин, и Разбойници на Шилервъпроса е сериозен
![]()
Благодаря ти, бих ги прочел в интернет ама ги няма![]()
Е, аз знам само английски и немскинищо, мерси все пак, ще видя и в университетската библиотека
![]()
Добре, мерси многоПървоначално написано от miminko
![]()
Що му помагаш веее остай го![]()
Creative Technologie
щото сме колеги и трябва да сме лоялниПървоначално написано от ohluv
![]()
Миминко неприлични предложения от учениците си получвала ли си ?![]()
Creative Technologie
Една колежка от горния курс ми разказа, че пускала листчета да си напишат имената, и един и написал че ще я скъса![]()
miminko ти какво работиш точно, само аз ли не съм посветен в тайната![]()
Другия път по методика ще разпитам как стоят нещата с устните изпитвания, щото нас само до 4 клас ни вдигаха, после само контролни![]()