- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момичета та !!!
здравей те момичета искам да ви попитам къде предпочита те да ходите на първа среща с момче ???
ми навсякъде общо взето.. аз съм излязла с момчето защото ме кефи и т.н. и ще ми е все тая къде сме.. само не на кино, че 2 думи няма да можем да си кажем..
първа среща. . . ами зависи от човека.Аз предпочитам картинг,дискотека,кръчма,р зходка из природата.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
а за билярд или боулинг какво ще каже те
боулинг да но не и билиард.. откъде знаеш че ще може да играе.. а боулинга винаги е забавен..
Кафе.. разходка из парка, боулинг, билярд..
все тая
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Боулинг.Първоначално написано от durex1993
За билярд също бих се навила , ако харесвам момчето. И ако не знам да играя , бих го помолила да ме научи.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еее това му е якото на билярда, че дори да не може да играя...той може да я научи.... както по филмите застава зад нея и й намества ръцете.. хехеххе романтикааа!Първоначално написано от 2miss4sixty8
на първа среща? може би на някое романтично местенце в града...
Ако харесвам момчето няма особено значение,може разходка,кино,боулинг ,билярд.Особено последните двезабавни са,отпускаме се по лесно,а и като не мога да играя още по-добре момчето ще ме научи,а и това предполага непринудена близост
![]()
Ooo да и това е вариант и то доста добър!Първоначално написано от durex1993
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
ами незнам мен билиарда не ме кефи може би заради това.. най готината ми пурва среща беше когато ме заведе момчето на картинг... а сегашния ми приятел на първата ни среща ме заведе на езда и след това на караоке.. леле жестоко си изкарахме..
Разходка сред природата предпочитам аз. Това ще е най запомнящата се среща, далеч от цигарения дим- нещо различно. Аз например с едно момче първата ни среща беше на един супер як язовир- много романтично беше![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
КАФЕТО Е НАЙ-ИЗТЪРКАНОТО И ТЪПО НЕЩО .. за първа среща =)
Не съм перфектен но си струвам!
И най-добрият начин да седнете, да си поговорите спокойно и да се опознаетеПървоначално написано от againstyou
![]()
Другият вариант, особено за по-притеснителните, е някаква игра, колегите ги изредиха. Когато се занимавате с нещо, няма неловки паузи.
Най-тъпите възможни варианти са барове, дискотеки и кина.
+1Първоначално написано от Limitless
с последното момче,с което ходех,първата ни среща беше на кафе,аз отдавна не бях ходила така на първа среща,по принцип обичам да се разхождаме някъде,но този път наистина нямаше как,супер мн валя,беше скапано времето и предпочетохме изтърканото кафе,пред това да се разболеем![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Според мен зависи от хората, но аз лично предпочитам да е някъде на по-различно и запомнящо се място. Иначе, сега като се замислих, мойте всички първи такива моменти са били се някъде навън под лунната светлина и звездите и май и за това небето си ми е слабост![]()
определеноПървоначално написано от i4o96
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Важно е да има движение. Не да седнем в кафето и да си отвисим там 2 часа...Например да се разходим някъде (някой парк например) ,после да пийнем по нещо някъде. Може както предложиха по-нагоре да отидем и на билярд или нещо такова... Общо взето - разнообразие.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: