.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Гората на Сенките
    Хм... Кафето е приемлив вариант, ако си сигурен, че можеш да задържиш вниманието дълго време без да има с какво да разсейваш напрежението, баз да ставаш за смях, без да изглеждаш прекалено нахален или прекалено срамежлив. Сложна работа е това с кафето - да не се получава неловко мълчание - ала бала...
    Аз лично предпочитам за първа среща някъде на открито или на билярд, боулинг, дартс - нещо което да разсее напрежението.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от Limitless
    КАФЕТО Е НАЙ-ИЗТЪРКАНОТО И ТЪПО НЕЩО .. за първа среща =)
    И най-добрият начин да седнете, да си поговорите спокойно и да се опознаете
    Другият вариант, особено за по-притеснителните, е някаква игра, колегите ги изредиха. Когато се занимавате с нещо, няма неловки паузи.

Най-тъпите възможни варианти са барове, дискотеки и кина.
    +1
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

питай първо момичето къде иска та да не стане гаф иначе може на някое кафе или градинка нещо ...

Кафе с хубава обстановка (демек по затънтено с малко хора.)

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На кафе, разходка, кино... на кънки също може, ако е зимата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Limitless
    КАФЕТО Е НАЙ-ИЗТЪРКАНОТО И ТЪПО НЕЩО .. за първа среща =)
    и не само за първа

В някой парк . . . ! Защото всичко е толкова красиво и някак си романтично
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Re: за момичета та !!!

Цитирай Първоначално написано от durex1993
    а за билярд или боулинг какво ще каже те
    Не е лоша идея. На мен лично ми е все тая, само да не изкачваме баири и да не се забием в някое кино. Това би ми провалило цялото настроение.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

зависи от човека ,но предимно разходка в някой парк; в някой рестурант...пак казвам зависи

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Най-хубавата ми първа среща беше 1 час кафе и 5 часа разходка, а през това време си говорихме бая и не спряхме да се смеем
    Друга хубава 1ва среща: Кратка разходка ( око 40 - 50 мин ) след това кафе, играхме 2 от 3 игри билярд, после пак разходка и накрая ме изпрати до нас.

Така че гласувам за кафето и разходката

в паркове те , в клубове те . Където пожелае те там отиде те.УСПЕХ приятелче всичко най-хубаво ти желая!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    с последното момче,с което ходех,първата ни среща беше на кафе,аз отдавна не бях ходила така на първа среща,по принцип обичам да се разхождаме някъде,но този път наистина нямаше как,супер мн валя,беше скапано времето и предпочетохме изтърканото кафе,пред това да се разболеем
    на дъжда е супер яко

разходка най ми допада за първа среща ) .. може и кафе нещо интересно като боулинг ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си