- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момичета та !!!
Хм... Кафето е приемлив вариант, ако си сигурен, че можеш да задържиш вниманието дълго време без да има с какво да разсейваш напрежението, баз да ставаш за смях, без да изглеждаш прекалено нахален или прекалено срамежлив. Сложна работа е това с кафето - да не се получава неловко мълчание - ала бала...
Аз лично предпочитам за първа среща някъде на открито или на билярд, боулинг, дартс - нещо което да разсее напрежението.
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
+1Първоначално написано от PinkPan7her
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
питай първо момичето къде иска та да не стане гаф иначе може на някое кафе или градинка нещо ...
Кафе с хубава обстановка (демек по затънтено с малко хора.)![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
На кафе, разходка, кино... на кънки също може, ако е зимата
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и не само за първаПървоначално написано от Limitless
![]()
В някой парк . . . ! Защото всичко е толкова красиво и някак си романтично![]()
![]()
![]()
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
Не е лоша идея. На мен лично ми е все тая, само да не изкачваме баири и да не се забием в някое кино. Това би ми провалило цялото настроение.Първоначално написано от durex1993
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
зависи от човека,но предимно разходка в някой парк; в някой рестурант...пак казвам зависи
![]()
![]()
Най-хубавата ми първа среща беше 1 час кафе и 5 часа разходка, а през това време си говорихме бая и не спряхме да се смеем![]()
Друга хубава 1ва среща: Кратка разходка ( око 40 - 50 мин ) след това кафе, играхме 2 от 3 игри билярд, после пак разходка и накрая ме изпрати до нас.
Така че гласувам за кафето и разходката![]()
в паркове те , в клубове те . Където пожелае те там отиде те.УСПЕХ приятелче всичко най-хубаво ти желая!
на дъжда е супер якоПървоначално написано от gabsit000
![]()
разходка най ми допада за първа среща) .. може и кафе нещо интересно като боулинг ...