- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на хрущяла
Здравейте. Ако не съм уцелила раздела, моля темата да се премести в подходящия. Проблема ми е, че си пробих горния хрущял на ухото преди има-няма 3 месеца. До сега никакви проблеми не съм имала, но преди 1-2 дена започна да се зачервява и да ме боли доста, когато въртя обицата. Въпроса ми е с какво да го мажа или промивам, защото никак не ми се ще да я махам. Благодаря предварително за отговорите![]()
yep.... reality bites -.-
аз си пробих хрущяла преди 2 седмици.... в началото нямах проблем, но към 5тия ден ухото ми се поду и болеше... обаче ми мина
не съм му слагала нищо специално.. реших, че ще ми мине, а и съм инатт
... е така беше 3 дни и сега си е окей
... ще ти мине, просто имай малко търпение
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не мисля, че "търпение"то е най- точния съвет. На мен така от търпене след 4-5 месец ми забра, отзад стана едно топченеце и се наложи да я махна
ПС: Не съм достатъчно компетентна в момента, че да ти дам съвет, но докато се намери "правилният човек" не е лоша идея за започнеш да я дезинфекцираш със спирт, например![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^може и да си права... най-добре ще е да отидеш там, където са ти слагали обецата... по-компетентно мнение от това на човека, който те е пробивал, едва ли ще получиш
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Кислородна вода (или физиологичен разтвор) и Гентамицин.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..