.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София

Помощ! Нещо в компютъра ми прегрява, но не знам какво е!

Тази вечер докато цъках ЛоЛ изведнъж осетих, че лаптопа ми се е нагрял много яко(даже леко ми пареше в ръцете). Моделът му е Асер Екстенза 4220. Изтеглих си ЕверестХоум и според него температурата на процесора е около 30градуса. Какво може да се нагрява така според вас?
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Игри на лаптоп
    Намерих ти проблема.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Само процесора не ти е лаптопа!!
    Има и други компоненти!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: Помощ! Нещо в компютъра ми прегрява, но не знам какво е!

Цитирай Първоначално написано от xJawz
    Тази вечер докато цъках ЛоЛ изведнъж осетих, че лаптопа ми се е нагрял много яко(даже леко ми пареше в ръцете). Моделът му е Асер Екстенза 4220. Изтеглих си ЕверестХоум и според него температурата на процесора е около 30градуса. Какво може да се нагрява така според вас?
    лаптоп и процесор 30 градуса невъзможно !

Re: Помощ! Нещо в компютъра ми прегрява, но не знам какво е!

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    лаптоп и процесор 30 градуса невъзможно !
    Моят процесор го продухах наскоро, смених му пастата и му купих пад. Сега не се качва над 30 градуса. Като играя стига максимум 50, ако е Crysis, BF3 или подобна игра!

btw почисти го целия лаптоп. На lol да прегрява o.0
    Crysis

Град
    София
    Тоя ЕверестХоум е мерил на баба си хвърчилото. Сега изтеглих Улитимейт и истинската температура е била 89 градуса.

Май ме чака чистене и подложка за купуване.
    iSiktir бих избрал...

Аз преди два месеца имах този проблем. Температурата беше стигнала шокиращите 105 градуса. Компютъра сам се изключваше все едно е спрял тока. Отворих кутията и процесорът беше потънал в прах дори под вентилатора. Разглобих го, почистих отвътре и като го сглобих отново температурата спадна на 45, колкото си е нормално. Мисля, че и при теб това е проблемът а лаптопите са дори по-капризни в това отношение. От най-малкото могат да прегреят особено ако процесорът ти е AMD.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Същия проблем имах и аз при игра на симс 3 много яко ми загря зарядното и лаптопа беше горещ и сам изключваше и без зарядно но за сега се оправи тогава не забелязах температурите колко са били но сега са под нормата 30 40 градуса внимаваите с големите игри даже по едно време си помислих чее вирус в батерията

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Същия проблем имах и аз при игра на симс 3 много яко ми загря зарядното и лаптопа беше горещ и сам изключваше и без зарядно но за сега се оправи тогава не забелязах температурите колко са били но сега са под нормата 30 40 градуса внимаваите с големите игри даже по едно време си помислих чее вирус в батерията
    Това възможно ли е?
    iSiktir бих избрал...

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Всичко е възможно приятелю

Супер фен Аватара на radeberger
    На някои лаптопи процесорите им напичат много. Купи си охлаждаща подложка. Има от 20-30 лв.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Вирус в батерията?

Даже не мога да намеря емотикон....

Супер фен Аватара на badsector
    Това възможно ли е?
    Зависи какъв вирус имаш предвид. Компютърен посмъртно няма какво да прави там, но виж, може някой грипясал да се е изплюл, или кихнал върху батерията.
    Поне веднъж годишно трябва да се разглобяват и да се чистят тия кочини. При избор на охлаждаща подложка я съобразете с въздушния поток на машината, защото няма особена полза да вее срещу корпуса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си