- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ от приятел ;д
Има едно момче в училище ( 1 година по-голям от мен ) . Харесва ме, но е много срамежлив . Постоянно стои и ме гледа, а аз като го погледна си забива главата в земята .. чудя се как да го заговоря, той ще умре от срам ..![]()
Аз обичам живота и той обича мен
За чий трибуквеник искаш да си гледаш такова у вас?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
.. Не знам, хубаво момче е, умно, ама ..
е чак толкова не вярвам, всеки човек го е срам когато харесва някой .. малко или много .. с приятелите си говори нормално, ама иначе като ме види и запецва![]()
И аз съм имала нещо такова.
Мен ме е срам, него го е срам. Аз не говоря, той не говори. Аз гледам в пода, той гледа в пода. Аз искам да го целувам, той се дърпа. Аз го гоня, той бяга. Аз го зарязах, той се вкисна.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ако нема пари хич не ти трябва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако имаш търпение да му разчупиш ледника, действай. Стига сте чакали само на момчетата.
как? какккк???.....еми е така отиваш при него и го заговаряш..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз не бих се занимавала. Липсата на инициатива от отсрещната страна ми убива всичко.
борис дали - помощ от приятел
[vbox7]http://vbox7.com/play:df1c945a[/vbox7]
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Първоначално написано от gabsit000
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Здравей, аз съм (Тук си казваш името ) : ))))))))).(Усмихваш се и си подаваш ръката). И после примерно нещо за даскалото го питай, като за начало докато се отчупите..
П.с. Пфф винаги ми е било супер странно да отговарям на подобни въпроси![]()
Отиваш и го заговаряш. Не ми се вярва да е чак пък такъв срамежливко , но първоначално говори за странични неща , докато го накараш да се отпусне.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥