.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Дискотека на абитуриентската ?!?!

Зравейте ! От много време имам известни притеснения за близкото бъдеще :д Тази година съм абитуриент , но няма да имам навършени 18 на бала . Ще ме пуснат ли да дискотеката ??? много хора съм питал и всеки ми казва различно ... моля за адекватен отговор

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Зависи от дискотеката.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Реших да пиша тук понеже се има предвид , че хората вече са минали по този път ... Нямали ли сте случай като моя ? Трябва ли да има придружител с мен ?? евентуално да извадя някакъв документ за придружител ???

Супер фен Аватара на gabsit000
    аз имах една съученичка,която ги навършваше декември,а бала беше май..така че надали ще има проблем

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Сигурно няма да има проблем. Ама пак зависи от дискотеката, да.

ако имате резервация влизаш като пичага даже няма и да ти искат лична карта
    =================================
    http://vbox7.com/user:inv3097
    =================================

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Много зависи коя е дискотеката. На моя бал в Night Flight искаха лични карти и ги проверяваха много добре. В други дескотеки може да е друго , така че не се шашкай

Еми не ,предполагам, че няма да имаме резервации , но не се знае със сигурност .. Ще сме за 2 вечери, като първата ще сме в хотела , а втората сигурно ще ходим в някаква дискотека ... А възможно ли е ,ако проверяват за лични карти ,някой мой съученик да ми се води като придружител и така да мина?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Няма как да минеш с придружител,ако не извадиш пълнимощно. И все пак ако сте в малък град сигурно ще ви пуснат. Но пак ти казвам много зависи от дискотеката. Къде ще празнувате , ако не е тайна?

Цитирай Първоначално написано от stranger94
    Еми не ,предполагам, че няма да имаме резервации , но не се знае със сигурност .. Ще сме за 2 вечери, като първата ще сме в хотела , а втората сигурно ще ходим в някаква дискотека ... А възможно ли е ,ако проверяват за лични карти ,някой мой съученик да ми се води като придружител и така да мина?

Всичко зависи от самата дискотека, те ако искат да се заяждат и да не те пуснат - ще го направят. По принцип до сега не съм чувала за абитуриенти да има проблеми.И то говоря за дискотека, която по принцип не пуска под 18. Просто направете примерно някаква предварителна резервация, кажете че сте абитуриенти и така.

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    ща пуснат споко, и аз съм абит. ся навърших 18 ама и да не бях пак щях да ида има си цепия за всичко, аз лично няма да ходя на бала а само на диско и няма са прибирам много време, само това мога да кажа ;дд
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

От Варна съм. Хотелът е на Златните ... дано наистина да не ми направят проблем А за това пълномощно какво точно представлява?

От Варна съм. Хотелът е на Златните ... дано наистина да не ми направят проблем А за това пълномощно какво точно представлява?

Нда.. Ароганс ? Би трябвало да няма проблеми. Особено ако сте в Астера. В кой хотел сте. И аз бях на Златни, макар че честно казано нямам никакъв спомен като влизахме в дискотеката дали искаха лични карти. Алкохола вече беше в достатъчни количества

Никакъв проблем няма да ти направят.Мале ние как се разбихме на бала там ..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka

Нда.. Ароганс ? Би трябвало да няма проблеми. Особено ако сте в Астера. В кой хотел сте. И аз бях на Златни, макар че честно казано нямам никакъв спомен като влизахме в дискотеката дали искаха лични карти. Алкохола вече беше в достатъчни количества
    И аз именно това опитах да си спомня.. Май ги проверяваха да ти кажа...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    кристалната зала?
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си