.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Брекети

Брекети

Здравейте , ще ви бада много благодарна , ако ми помогнете. Имам проблем и се налага да ми сложат брекети , но мен ме е страх . Какво да правч , да се дам ли или да си остана с проблема?

От какво точно те е страх ?
    Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Какво точно му е страшното?!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Давай смело. Всичко е за по-добро.
    Известно време ще се чувстваш тъпо, но след години ще видиш, че е било правилното решение

Супер фен Аватара на slicky
    Ако не ти сложат,проблемът може да стане още по-голям и да се стигне дори да операция.Не знам кой клас си,но би трябвало твоите съученици да те разберат..

Еми в момента и аз съм с брекети, и то, само заради един зъб .. изобщо да не те е страх - нито боли, нито пък ще ти се подиграват. А и + това след години ще разбереш, че е имало смисъл .

Град
    PLovdiv
    Страх те от това, че приятелите/ките ще те бъзикат че носиш брекети.
    Изобщо да не ти пука какво си мислят за теб, здравето е най-важно.
    Това аз ли го казвам дет неща да нося очилата, пък съм с диоптъри.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не знам от какво те е страх.
    Нито боли,нито нищо.
    И спокойно,ако не се комплексираш,че си с брекети,никой няма да им обръща много внимание и няма да ти се подиграват(ако това ти е проблема).
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    А от какво те е страх точно... че ще те боли първоначално ли??! Не е болка за умиране, спокойно
    awerw

Благодаря на всички.Не ме е страх от подигравките,защото не ми пука за мнението на другите,какво ще си кажат.Страх ме е от болката и ми става лошо когато отида на заболекар.

Голям фен Аватара на play23
    Носих едно време. Болка няма, никакава ! Това не е да ти дълбаят зъба от кариес. Слагат ти се върху зъбите, като първо почистват, лепилото и слагат бреката. Болка има първите дни, защото още на 3-тия ден зъбите ще са ти прави и трябва да ядеш по-течни неща, нещо по-твърдо си е направо невъзможно, така беше при мене поне. След това няма нищо, не ти пречи на говора. Единствено с времето ако сменят дъгите може пак малко да те болят при ядене на нещо твърдо, ама пак за 1 ден отминава.

play23 Благодаря ти много за савета Все още не сам взела решение,но започвам да мисля,че трябв да ми сложат брекети

Няма нищо страшно. Слагай смело, по-добре да походиш известно време с брекети, отколкото да ти остане трайно проблемът. Инвестирай в бъдещата си хубава усмивка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си