.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас

Струва ли си да бера всичкият този срам отново ?

Привет и от мен! Отновно се прехласнах по бившата... Скъсахме в началото на лятото... Каквото и момиче да срещна май (поне за мен) по хубаво няма! Само че колкото пъти да й предложех (това вече след като скъсахме ) толкова пъти ми отказваше... "Знаеш, че нищо няма да стане! " това беше едно от първите й оправдания, после още и още... Оня ден скъса с някакъв там, вчера ми пише, че харесвала друг и аз нали съм "пич" дадох й съвет...Днес в училище имаше някакви флиртове, ама се чудя дали пак не ги виждам само аз?! Та въпроса ми е да й предложа ли пак или няма смисъл вече?

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Ми тва е лично твой избор. Ако мислиш, че тоя път ще се получи между вас опитай, ако не въобще не си прави труда ..

Като ти е казала, че няма да стане значи няма да стане. Ти ако искаш и 100 пъти я питай, отговорът ще е един и същ.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Според мен ,НЕ' ,ако стане нещо м/у вас ще те разиграва предполагам.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Имай малко достойнство.. Почти на 100% съм убедена, че ако спреш да и галиш егото и започнеш да се държиш безразлично към нея ще започне да те търси.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Струва ли си да бера всичкият този срам отново ?

НЕ!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си струва. Сам каза , че вече колко пъти си опитал. Спри до тук , че в скоро време да не й станеш нахален.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не си струва. Сам каза , че вече колко пъти си опитал. Спри до тук , че в скоро време да не й станеш нахален.
    +1,а и факт е,че момичетата си падаме по недостъпните момчета.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз съм на този принцип: Където съм плюла, не ближа повече там.
    т.е. имам предвид, че щом сте били заедно и сте се разделили по някаква причина то няма смисъл да повтаряте връзката си..
    По-добре се откажи. Пък и тя те е забравила и загърбила като гадже, а ти продължаваш да и се буташ.. просто няма смисъл.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Според мен, недей повече да се занимаваш с това момиче. Някак си се откъсни от нея и опитай да почакаш. Тя сама ще осъзнае,че си и нужен и те иска, ако наистина й е било хубаво с теб.
    Цветослав Радков

anonymous708973
    Guest
    Оня ден скъса с някакъв там, вчера ми пише, че харесвала друг и аз нали съм "пич" дадох й съвет..
    Тва не е пичовско, а пут*****о.

общо-взето си й опция
    REGGAE BOOM <3

Съгласна с Пантерата.
    Зарежи, ше си харесаш друга. Ама не позволявай да те превръщат в гъба, попиваща любовни излияния занапред. Като виждаш, че не те искат, тръгни си и толкоз.

Голям фен Аватара на pofek
    Не се занимавай,ще си намериш друга,колкото и време да отнеме...
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Защо толкова упорито продължаваш да се вреш там, където, очевидно, не си желан? Крайно време е да прекратиш с отчаяните опити да се впишеш отново в живота й.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на NambyPamby

Re: Струва ли си да бера всичкият този срам отново ?

Аре, аре. Има толкова много и навярно, по-красиви от бившата ти, девойки, които са свободни, що си се лепнал за нея, не е ясно. И аз в момента се боря с един такъв, дето не може да преодолее факта, че не го искам, и да ти кажа честно - това държание отблъсква зверски и затормозява човека отсреща, не само теб самия.

Не се дръж като лузър, не й бъди дружка. Тя си живее живота, братче, върти гаджета нон-стоп и ти вместо да последваш примера й и да продължиш напред, ти се превръщаш в душевна изтривалка, а това никак не е привлекателно.
    Мъжът трябва да е мъж и да знае кога е желан за компания и кога не е, т.е да знае кога да се оттегли.

Мега фен
    сладурче
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    dud, let go... srsly !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си