- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Марка Хининова вода
Ако ползвате от коя марка сте най-доволни? Има ли странични ефекти при вас като по-бързо омазняване на косата?
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
От тази на Милва ми се омазняваше косата,но от тази на Ада,не.![]()
http://stokovaborsa.com/products_pho...2/3350_big.jpg аз ползвам тази, доволна съм
И на мен от на милвата ми се омазняваше леко,сега ползвам Ада и Панацея.
Само да ви питам на суха или мокра коса се нанася или няма значение?
Няма значение,аз на суха си слагам.Първоначално написано от bettyblackdewil
![]()
Хининовата вода е за растеж ,налиИмам суха коса ,какво ще ме посъветвате да си взема и как да го използвам точно
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
на мен тази xининова вода не ми деиства добре, омазняваше ми се косата ползвала сам и тази на Кокона, на Ада, на Милва и ефекта беше един сашт , а попринцип косата ми не е мазна![]()
Да за растеж е. Аз съм със суха коса, която се омазнява.. Яко преебванеПървоначално написано от GrippingBosh
Купих си хининова вода на Милва и само веднъж си сложих и не знам ефекта все още.. Сложих си на влажна коса, но мисля и като изсъхне също малко да си сложа.
Първоначално написано от pepiito0
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Милва, много съм доволна.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Аз съм ползвала тази на Милва,не е лоша,сега съм с тази на Панацея и ми харесва също!Обаче тази на Кокона я ненавиждам направо,защото от нея почна да ми пада косата!!!![]()
Аз използвам на МИЛВА и съм ацки ДОВОЛНА!
Истинската любов е само една,
но разбитите сърца са много!!
извинявам се ама как може в една дума от 3 букви ''същ'' да допуснеш 2 правописни грешкиПървоначално написано от mai4ety
''сашт'' .. попринцип се пише ПО ПРИНЦИП,а деиства се пише деЙства.. извинявай ама направо съм потресена от твоя коментар
..
иначе съм ползвала на Милва и ми омазняваше косата.. ползвах я около 4 месеца и ефект нулев..![]()
На влажна според мен е най-добреПървоначално написано от bettyblackdewil
)
Иначе този на Милва не е лош.
awerw♥
Тази на Милва, която ползвам много бързо ми омазнява косата....
шампоан и спрей на милва ..има ефект ако използваш често все пак няма от първия път да ти порастне косата![]()