.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Здравейте

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna

Здравейте

Здравейте..ами значи на 13 съм и живея при баба ми нашите са разведени а майка ми работи в Германия и стои там от 3 до 5 месеца... така няколко години подред.. плача всеки ден за нея супер мъчно ми е че не виждам родителите си...имам и по-голяма сестра ..баба ми винаги ми крещи за най-малкото правя всичко което ми каже но винаги е недоволна...но проблема е че започнах да не ям...повечето пъти не ям цял ден...карат ме но аз нямям никакъв апетит... 39кг съм и съм висока 157см нз дали е от значение но все пак да кажа оо за малко да забравя също така пия сироп за апетит но не действа....та въпроса ми е дали това е от тъга имам мнг приятели в дскл се справям горе долу добре най -вече с математиката сме скарани...но ме притеснява да не се разболея ...сори за правописните грешки ..благодаря предварително
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Здравето си зависи от тебе. Щом си осъзнала , че е вредно - следователно спираш така. Започваш да се храниш редовно и здравословно. А между другото баща ти къде е? Виждаш ли се с него ? Говорите ли си ? Поговори и с баба си , може пък да подейства , за да не се държи по такъв начин. Излизай си с приятели , забавлявай се , учи. Нали знаеш , че живота не е справедлив и не дава на всичко еднакво и по равно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Varna
    ами баща ми е на село но се виждаме рядко....говорила съм с нея но завършихме със скандал
    Момиче съм!!!

Защо е нужно да ти се кара или да се завършва със скандал? Тя не те ли изслушва? Не говорите ли нормално или тя не те харесва? Това не мога да разбера..

Град
    Varna
    еми сиг не ме харесва щом ми вика "кучетата да ме ядат"
    Момиче съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си