- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как спите?
Просто ми стана интересно. Та?
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Зависи от сезона - зимно време с пижама, лятно с тънка пижамка, нощничка или ако е много топло по бельо.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от GossipGirl89
I'm beautiful in my way....
Първоначално написано от daq96
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Зимата с пижама.Лятото често с някоя размъкната тънка блуза/потник,за да не ми е топло.
Прав.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Винаги по бельо.
Зимата сутрин ми тракат зъбите докато се облека, но абсурд да сложа пижама. Не мога да спя с толкова много дрехи по мен.
И спря да се върти за миг земята..
Зависи ! През зимата по дълъг клин + тениска . През лятото по нощница (може и по бельо..![]()
Или всичко или нищо .
Първоначално написано от sasha_90
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Когато е студено-с пижама
Когато е топло-по бельо
HELL YEAHПървоначално написано от xoxi
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Боксерки.Зимата понякога с тениска
Първоначално написано от RRandoMM
Първоначално написано от xoxi
Винаги с широка тениска - лятото и със стари къси панталонки, зимата - и с долната част на някоя широка и мека тънка пижама, а понякога и така:
или така:
П.П.Нито една от мацките не съм аз !
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Винаги с пижамка![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
същоПървоначално написано от sasha_90