Здравейте, от няколко седмици насам някакви хора от моето у-ще започнаха да правят страници във Фейсбук имитиращи сценария на филма "Клюкарката" и съответно в тези страници да пишат клюки и неверни неща относно нашия клас...И тъй като не знаем кой е, всички се опитваме да разберем...Добре, ама тъй като малко тази година се посдърпах с едни хора (ние се сдобрихме) и абсолютно всички улики, мотиви за тия страници повечето ми ги прехвърлиха на мен...Писано е и за най-добрата ми приятелка, която ми е споделяла почти и всичко и това съдържание (почти същото) сега се намира във ФБ, което само по себе си е ужасно и естествено, пак към мен води - тя така ми каза. Не мога да разбера защо не ми вярват, при положение, че е писано и за мен, ми на всичкото отгоре пишат и на страницата й, че аз съм този човек. Знам, че ще си кажете, че това сигурно не е никакъв проблем, но за мен е супер гадно и дори не мога да се защитя просто защото няма как - няма никакво доказателство, че не съм аз. И все пак не знам какви са такива приятели, че да си мислят, че съм аз...Според вас ако може нещо да се направи, какво е то?