- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Набеждаване
Здравейте, от няколко седмици насам някакви хора от моето у-ще започнаха да правят страници във Фейсбук имитиращи сценария на филма "Клюкарката" и съответно в тези страници да пишат клюки и неверни неща относно нашия клас...И тъй като не знаем кой е, всички се опитваме да разберем...Добре, ама тъй като малко тази година се посдърпах с едни хора (ние се сдобрихме) и абсолютно всички улики, мотиви за тия страници повечето ми ги прехвърлиха на мен...Писано е и за най-добрата ми приятелка, която ми е споделяла почти и всичко и това съдържание (почти същото) сега се намира във ФБ, което само по себе си е ужасно и естествено, пак към мен води - тя така ми каза. Не мога да разбера защо не ми вярват, при положение, че е писано и за мен, ми на всичкото отгоре пишат и на страницата й, че аз съм този човек. Знам, че ще си кажете, че това сигурно не е никакъв проблем, но за мен е супер гадно и дори не мога да се защитя просто защото няма как - няма никакво доказателство, че не съм аз. И все пак не знам какви са такива приятели, че да си мислят, че съм аз...Според вас ако може нещо да се направи, какво е то?![]()
![]()
![]()
Знам, че звучи тъпо, но се опитай да намериш престъпника.
ПЪРВО. Какъв е следващия удар в "Клюкарката"? Така ще успееш да го предскажеш.
ВТОРО. Кой има изгодата да прави такава гадост?
Забележка: Не мисли кой е, а КОЙ НЕ Е. Така е далеч по - лесно.
ТРЕТО. Следи заподозрените. Открий го/ги. Съмнителни хора?
ЧЕТВЪРТО. Второто е МНОГО важно. Но кой има и възможността да го направи? Виж часовете и виж кой седи тогава на фейсбук.
ПЕТО. Води си бележки.
ШЕСТО. Ако искаш пиши ми на ЛС.
Мерси, аз вече май разбрах кой е и една приятелка също, но тя е единствената, която ми вярва...Не знам как да накарам и другите да ми вярват...Първоначално написано от ZeroPoinT
Ами водиш разследване. Трябва да докажеш, че тя или той е виновен/на.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
И накрая представяш във фейсбук да речем отговора. И задължително отговори на въпросите:
ВЪЗМОЖНОСТ?
МОТИВИ?
Но ако не си сигурна на 100 процента, не го пиши.
Хайде успех.
Напротив- в твоите ръце е най-силното доказателство, че си невинна- чистата ти съвест, и ти го знаеш. Това, че хората не ти вярват, говори зле за тях, не за теб. Най-доброто, което можеш да направиш, наистина е да откриеш човека, който стои зад всичко това, но не е задължително да го правиш. Това, че някой си там не ти вярва, си е негов проблем, той сам си срива реномето, с идеята да вярва, че си ти- толкова му е багажа![]()
от много филмиране, така става..... ако искаш дай линк към страницата + малко инфо за хората, които смяташ, че пишат там, и ще ги наспамим дружно.... кой е с мен![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ХАЙДЕПървоначално написано от thegreenzombie
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003106254177 Аз съм с теб
ПО-скоро е това http://www.facebook.com/event.php?eid=214232528647811
Мога да ти дам инфо на ЛС ако искашПървоначално написано от thegreenzombie
тц... крие си всичко.... обаче, ако ти направиш нещо подобно, ще станеш като тях, което не е яко... и ти остава само да разкриеш, кой е, или да се надяваш да ти повчрват и останалите.... макар че това са детинщини, амм това е друг въпрос...
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Така е и не бих гонаправила...Както и да е, разбрахме кой е, сега остава да накарам мнозинствово да ми повярваПървоначално написано от thegreenzombie
или по-добрия вариант, който аз бих избрала, е да се направиш, че не ти пука и един вид да гледаш над всичко с ирония.... така едва ли ще се жегваш толкова за такива неща... иначе, успех.. дано ти повярват... бтв, кой клас сте![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
пфф пиклioвци сме - 7-ми, макар че за такива детинщини не сме вече чак толкова малки....май...Как да не се жегвам, като се изсипаха безброй обиди по мой адрес на страницата й....Първоначално написано от thegreenzombie
.... нормално е да ти е кофти, като знаеш, че всичките тези простотии не са вярни... амм да не ти пука... заебете facebook и си стойте само в тийнатукк такива работи няма
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Хах, аз точно за това си направих този профилПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
и добре си направилатук спокойно можеш да си говориш с разни непознати, все едно сте си дружки от години, което е доста яко.....
.....
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Еми то аз и с приятелите даже си не се разбирам такаТо си и личи, де
аа без депресии .... пусни си някоя готина песничка, ухили се до ушитее и им тегли по една на всички.....
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Мхм. Запомни 2 - та основни въпроса. Именно по тях се води мнозинството. А ако искаш карай в стил " Поаро":Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
И така, защото не е А. ... Ама всъщност мвотивите и куцат... А защо да не е П. ... Ама на нея не и отива възможността...
И последния е престъпника. Не знаеш какво внимание ще привлечеш така.![]()
Айде, целувки.
И да не ти пука, щото тва ти е последна година с тея изчадия ...
doing this at the momentПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
![]()
![]()
Не ми еПървоначално написано от ZeroPoinT
Ще остана в музикалното до последно, каквото и да се случи
![]()
ОК ще се опитам
Тогава внимавай.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
как е брооо?Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
Хих, познавате ли се? ^^Първоначално написано от CoNviCt